Aanmeldingsvoorwaarden

Aanmeldingsvoorwaarden

Bevestiging

Wanneer jouw aanmeldingsformulier is ontvangen, zendt Shodo je binnen een week een bevestiging.

 

Betaling

Bij de bevestiging van aanmelding ontvang je een factuur voor het eenmalig verschuldigde inschrijfgeld van € 100,00. Dit bedrag dient binnen 14 dagen na factuurdatum op onze bank- of girorekening te zijn bijgeschreven. Voor de betalingstermijn van het resterende bedrag verwijzen wij naar de vervolgfactuur.
Wacht met betalen op de factuur.

 

Wachtlijst

Is op het moment van jouw aanmelding de opleiding volgeboekt, dan plaatst Shodo je op een wachtlijst. Je krijgt daarvan bericht. Mocht er een plaats vrijkomen, dan benadert Shodo degene die bovenaan de wachtlijst staat.

 

Annulering

Tot twee maanden voor het begin van de workshop, cursus of training kun je je aanmelding ongedaan maken. Het inschrijfgeld berekent Shodo dan als administratiekosten. Bij annulering binnen twee maanden voor aanvang brengen wij het inschrijfgeld en 5% van de verschuldigde opleidingssom van het eerste jaar in rekening. Indien je niet annuleert, verplicht je je het totale bedrag te voldoen.

 

Mocht Shodo – op basis van het aantal aanmeldingen – besluiten de opleiding te annuleren, dan ontvang je hiervan direct bericht. In dat geval storten wij het door jou overgemaakte bedrag terug.

 

Cursussen en workshops

Bevestiging

Wanneer jouw aanmeldingsformulier is ontvangen, zenden wij je binnen een week een bevestiging.

Betaling

Je ontvangt een factuur die je dient te betalen in een of twee vastgestelde termijnen.
Wacht met betalen op de factuur.

Wachtlijst

Is op het moment van jouw aanmelding de cursus/workshop volgeboekt, dan plaatsen wij je op een wachtlijst. Je krijgt daarvan bericht. Mocht er een plaats vrijkomen, dan benaderen wij degene die boven aan de wachtlijst staat.

Annulering

Tot vier weken voor het begin van de cursus/workshop kun je je aanmelding ongedaan maken. Wij berekenen dan € 50,- administratiekosten. Bij annulering binnen vier weken voor aanvang brengen wij de helft van het totaalbedrag van de cursus/workshop in rekening. Bij verschuiving dient de reeds verzonden factuur te worden voldaan. Indien je niet annuleert, verplicht je je het totaalbedrag te voldoen.

Mochten wij – op basis van het aantal aanmeldingen – besluiten de cursus/workshop te annuleren, dan ontvang je hiervan direct bericht. In dat geval storten wij het door jou overgemaakte bedrag terug.

Vervolgopleidingen en Opleiding Transactionele Analyse

Bevestiging

Wanneer jouw aanmeldingsformulier is ontvangen, zenden wij je binnen een week een bevestiging.

Betaling

Bij de bevestiging van aanmelding ontvang je een totaalfactuur voor de opleidingssom. Hiervan dien je een aanbetaling van € 150,00 over te maken. Dit bedrag dient binnen 14 dagen na factuurdatum op onze bank- of girorekening te zijn bijgeschreven. Het resterende bedrag dient uiterlijk twee maanden voor het begin van de opleiding te zijn overgemaakt.
Wacht met betalen op de factuur.

Wachtlijst

Is op het moment van jouw aanmelding de opleiding volgeboekt, dan plaatsen wij je op een wachtlijst. Je krijgt daarvan bericht. Mocht er een plaats vrijkomen, dan benaderen wij degene die boven aan de wachtlijst staat.

Annulering

Tot twee maanden voor het begin van de opleiding kun je je aanmelding ongedaan maken. Mocht je binnen twee maanden voor de aanvangsdatum je inschrijving ongedaan willen maken of willen doorschuiven, dan gebeurt dat zonder restitutie van de aanbetaling van € 150,00. Bij annuleren of doorschuiven binnen vier weken voor aanvang brengen wij 20% van de opleidingssom in rekening. Indien je niet annuleert, verplicht je je het totale bedrag te voldoen.

Mochten wij – op basis van het aantal aanmeldingen – besluiten de opleiding te annuleren, dan ontvang je hiervan direct bericht. In dat geval storten wij het door jou overgemaakte bedrag terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *