April is de maand van ‘Een teken van Licht’

Een teken van licht

Liefde is een woord van licht,
geschreven door een hand van licht,
op een bladzijde van licht.
– Kahlil Gibran

3 reacties op “April is de maand van ‘Een teken van Licht’

 1. Anneke S

  In het licht van pasen heb ik gisteren een teken van licht gebracht naar vrienden.
  Zij waren in februari betrokken bij een familiedrama met dodelijke afloop voor een kind van 4 jaar.
  Ik hoop dat zij weer lichtpuntjes mogen gaan zien op hun levenspad.
  Mijn liefde en licht werd liefdevol ontvangen.
  Wat mooi om hieraan mee te doen.
  Een liefdevolle lichtgroet
  Anneke

 2. Jacqueline

  Mijn groet van deze maand ging aan een kennis die haar moeder begin dit jaar verloor en wiens verjaardag gisteren geweest zou zijn. Ik heb een lieve reactie terug gekregen, er waren maar weinig mensen die hier aan gedacht hadden en ze vond het fijn om te krijgen. Temeer omdat ik herinneringen aan haar moeder erbij gevoegd had.

 3. Anky

  Lieve mede schrijfsters en schrijvers, ik mocht al diverse tekens van licht versturen en ontvangen. Wat straalt dat door in mijn hart. Ik ben zo benieuwd of jullie je al geroepen voelen, misschien zacht of helder… iets in je nodigt je uit om iemand die je lief is een kaart te sturen. Je liefde te verwoorden als een teken van licht.
  Warme groeten van Anky

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *