April is de maand van ‘Een teken van Licht’

Een teken van licht

Liefde is een woord van licht,
geschreven door een hand van licht,
op een bladzijde van licht.
– Kahlil Gibran

6 reacties op “April is de maand van ‘Een teken van Licht’

 1. henriette

  Lieve mensen. Wat leuk om er elke keer weer voor te gaan zitten en te kijken aan wie ik de kaarten wil sturen. Als vanzelf komen er drie namen bij me naar boven.
  De eerste kaart heb ik aan onze reisgenoten gegeven, die hun 42-e trouwdag mochten beleven. Samen in het Licht.
  De tweede heb ik naar een vriendin gestuurd die midden in de chemo zit, echt erop of eronder. Ik heb haar geschreven dat wat er verder ook gebeurt, ze toch het licht in het donker mag blijven zien.
  En de derde kaart stuurde ik naar mijn lieve vriendin die jaren echt in het duister zat met ziekte, scheiding en puberperikelen en bij wie het licht weer is gaan schijnen.
  Leuk om deze keer de kaarten vanuit Marokko te kunnen sturen.

 2. Christine de Vries

  Deze kaart heb ik naar een zuster gestuurd, die in het klooster woont waar ik heel veel jaren geweest ben. Het was voor mij die plek die me telkens weer een teken van Licht heeft gegeven en het contact met de zusters deed mijn hart groeien. Uit dankbaarheid voor alles wat ik daar heb ontvangen, heb ik deze kaart gestuurd – voelt goed!

 3. Mettje

  Mijn Teken van Licht is naar een vriendin gegaan die het moeilijk had, maar inmiddels zijn er weer meer lichtpuntjes bij en voor haar te zien. Daar ben ik blij om. Met deze kaart wil ik haar nogmaals bemoedigen.

 4. Anneke S

  In het licht van pasen heb ik gisteren een teken van licht gebracht naar vrienden.
  Zij waren in februari betrokken bij een familiedrama met dodelijke afloop voor een kind van 4 jaar.
  Ik hoop dat zij weer lichtpuntjes mogen gaan zien op hun levenspad.
  Mijn liefde en licht werd liefdevol ontvangen.
  Wat mooi om hieraan mee te doen.
  Een liefdevolle lichtgroet
  Anneke

 5. Jacqueline

  Mijn groet van deze maand ging aan een kennis die haar moeder begin dit jaar verloor en wiens verjaardag gisteren geweest zou zijn. Ik heb een lieve reactie terug gekregen, er waren maar weinig mensen die hier aan gedacht hadden en ze vond het fijn om te krijgen. Temeer omdat ik herinneringen aan haar moeder erbij gevoegd had.

 6. Anky

  Lieve mede schrijfsters en schrijvers, ik mocht al diverse tekens van licht versturen en ontvangen. Wat straalt dat door in mijn hart. Ik ben zo benieuwd of jullie je al geroepen voelen, misschien zacht of helder… iets in je nodigt je uit om iemand die je lief is een kaart te sturen. Je liefde te verwoorden als een teken van licht.
  Warme groeten van Anky

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *