2 reacties op “Artikel over de kracht van dagboekschrijven

 1. Gert Jan

  ‘Muziekmaken’ (improviseren) lijkt mij nog net iets meer los/vrij te maken, maar voor-jezelf-schrijven blijft een goede tweede. Er moet niets en het geeft mij alleen maar geluksmomenten. Patafysisch (Alfred Jarry) ordenen en vrij associëren. Soms laat ik het anderen lezen. Als Breinvlaag.
  Ook al vinden ze iets dat nog leuker is, ik zal het er altijd naast blijven doen
  Ik heb van Jarry vandaag nog Koning Ubu herlezen. Overdwars.
  Overigens boeit mij de bondigheid van het FD.

  1. Christine de Vries Bericht auteur

   Dank je voor jouw reactie, Gert Jan. Bij mij staat hoog op het lijstje (naast schrijven op nummer 1) op de 2de plaats: vrije expressie in dans en beweging 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *