6 reacties op “Augustus is de maand van ‘Opbloeien’

 1. Mettje

  Deze kaart afgelopen week pas verstuurd pas verstuurd naar mijn schoonzus. Ik heb lang geaarzeld, maar meende toch dit naar haar te moeten sturen. Ik hoop dat er weer een periode van bloei in haar leven komt na een enerverende en moeizame tijd.

 2. Jacqueline

  Ik heb deze keer een kaart gestuurd naar een vriendin die op dit moment een beetje pech heeft, eerst een operatie en daarna haar ontslag omdat ze nog in haar halfjaar proeftijd zat. Dus die kon wel een opbloeiende kaart gebruiken, zodat ze hopelijk weer toekomst ziet en hopelijk heeft mijn positieve kaartje daar een bijdrage aan geleverd.

 3. henriette

  Wat gaat de tijd snel, augustus al bijna weer voorbij.
  Dus gisteren gaan zitten om de kaarten te schrijven. Eentje naar mijn schoonzus, die opbloeit nu ze de last van het verleden steeds meer achter zich kan laten en echt stappen zet om haar ziel de ruimte te geven en de persoon te worden die ze bedoeld is te zijn.
  Daarom stuurde ik ook een kaart naar mijn twee zonen, het opbloeien gaat bij de een op een langzaam tempo, hij neemt echt zijn eigen tijd. Voor mij als moeder niet altijd makkelijk, maar heb hem wel geschreven dat ik trots ben dat ik zijn moeder ben. Zo voel ik dat ook; hij laat zich niet opjagen en blijft echt bij zijn eigen tempo. Dat heb ik van hem mogen leren.
  Mijn tweede zoon heeft een ander pad, met veel obstakels, maar ik zie dat hij deze ook steeds meer aangaat en ook actief gaat voor kwaliteit van leven en echt stappen zet en ben dan superblij dat ik zie dat hij daar zelf ook wel bij vaart. Ben ik dus ook trots op. 🙂

 4. Christine de Vries Bericht auteur

  Beste mensen,

  Helaas is het ook deze maand niet goed gegaan en door familieomstandigheden ben ik er niet eerder aan toegekomen om de juiste kaart te plaatsen, maar die staat er nu gelukkig wel.
  Anky en ik zullen binnenkort nogmaals onze lijstjes vergelijken, zodat we deze verwarring voorkomen.
  Ondanks dit alles hoop ik dat jullie genieten van het project en de prachtige kaarten van Anky!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *