Innerlijk Pelgrimeren

Schrijvend op weg naar je hart

auteur: Christine de Vries
met tekeningen van: Pol Wijnberg
uitgeverij: A3 boeken
prijs: € 19,50 + verzendkosten

3de druk

Met dit boek als reisgids ga je op een innerlijke pelgrimage naar je hart. Je brengt jezelf in beweging door het kilometerschijven, jouw verbeelding en waarachtig waarnemen. Onderweg is er aandacht voor thema’s als verdwalen, reisgenoten, dromen, bagage, eenzaamheid, symbolen, hoge toppen en diepe dalen.

Je overgeven aan dat wat zich onderweg aandient is een basale oefening die elke pelgrim met vallen en opstaan, met verzet of overgave onderweg zal doen. Net als in het labyrint is er voor de innerlijke pelgrim maar één weg te gaan.  Elke kilometer die je schrijft, iedere excursie die je onderneemt, elke levensvraag waarop je reflecteert en ieder moment waarop jij je laat verwonderen, zijn stappen die je als innerlijke pelgrim zet op de weg naar jouw hart. Gaandeweg leer je jezelf weer open te stellen voor de taal van je hart, te luisteren naar de zachte fluisteringen en je te laven aan de bron van rust, vrede en wijsheid. En dan kom je weer thuis bij jezelf.

 

Lezen

Lees en bekijk hier een paar pagina’s uit het boek.

Lees hier het artikel over Schrijvend op reis (Open Deur – juli-aug. 2021)

 

Informatie en inspiratie voor de innerlijke pelgrim

Eenmaal onderweg ontdek je pas echt wat innerlijk pelgrimeren betekent. De weg wordt zichtbaar door hem te gaan en je te openen voor ware ont-moetingen met jezelf en met de reisgenoten die je tegenkomt. Je vindt hier aanvullende informatie, die je als pelgrim onderweg goed kunt gebruiken. (De stempelkaarten, die in het boek vermeld staan, zijn niet langer verkrijgbaar)

Klik hier en bestel het boek bij Shodo

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *