Innerlijk Pelgrimeren

Schrijvend op weg naar je hart

auteur: Christine de Vries
met tekeningen van: Pol Wijnberg
uitgeverij: A3 boeken
prijs: € 19,50

3de druk

Met dit boek als reisgids ga je op een innerlijke pelgrimage naar je hart. Je brengt jezelf in beweging door het kilometerschijven, jouw verbeelding en waarachtig waarnemen. Onderweg is er aandacht voor thema’s als verdwalen, reisgenoten, dromen, bagage, eenzaamheid, symbolen, hoge toppen en diepe dalen.

Je overgeven aan dat wat zich onderweg aandient is een basale oefening die elke pelgrim met vallen en opstaan, met verzet of overgave onderweg zal doen. Net als in het labyrint is er voor de innerlijke pelgrim maar één weg te gaan.  Elke kilometer die je schrijft, iedere excursie die je onderneemt, elke levensvraag waarop je reflecteert en ieder moment waarop jij je laat verwonderen, zijn stappen die je als innerlijke pelgrim zet op de weg naar jouw hart. Gaandeweg leer je jezelf weer open te stellen voor de taal van je hart, te luisteren naar de zachte fluisteringen en je te laven aan de bron van rust, vrede en wijsheid. En dan kom je weer thuis bij jezelf.

 

Lezen

Lees en bekijk hier een paar pagina’s uit het boek.

Lees hier het artikel over Schrijvend op reis (Open Deur – juli-aug. 2021)

 

Informatie en inspiratie voor de innerlijke pelgrim

Eenmaal onderweg ontdek je pas echt wat innerlijk pelgrimeren betekent. De weg wordt zichtbaar door hem te gaan en je te openen voor ware ont-moetingen met jezelf en met de reisgenoten die je tegenkomt. Je vindt hier aanvullende informatie, die je als pelgrim onderweg goed kunt gebruiken.

Bestellen

De verzendkosten voor één exemplaar bedragen € 4,80. Alleen de postzegels worden in rekening gebracht.

  • Wanneer je meer dan € 55 aan boeken en/of Topo papier bestelt, betaal je GEEN verzendkosten binnen Nederland. Dat is een korting van maar liefst € 6,75.
  • Bestellingen naar het buitenland ontvangen een korting van € 6,75 op de verzendkosten.

 

Klik hier en bestel het boek bij Shodo

 

Je kunt je voor 1, 2 of 3 dagen inschrijven. Bestel je tegelijkertijd ook het boek INNERLIJK PELGRIMEREN, dan betaalt Shodo de verzendkosten in NL.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.