Boeken

Schrijven over het schrijfproces doe ik met veel passie en inspiratie. In de loop der jaren zijn er verschillende boeken verschenen bij uitgeverij A3 boeken. Handboek over dagboekschrijven, een reisgids voor de innerlijke pelgrim die schrijvend haar tocht maakt, werkboeken ter bezinning en schrijfboekjes ter inspiratie.

Deze maand: Jubileum Korting

Deze maand: Jubileum Korting

Een inspirerend cadeautje voor in de schoen of onder de boom.

Fluisteringen van Licht

Fluisteringen van Licht

Op zondag, 2 december begint de Advent, een mooie bezinningsperiode op weg naar Kerstmis. Speciaal voor deze periode heb ik een aantal werkboeken geschreven...

Wat vind jij?

Wat vind jij?

Welke kaft voor mijn nieuwste boek vind jij het mooist?

Rondelen

Rondelen

Dit boekje bevat veertig thema's die je met je pen kunt verkennen. Wat je schrijft is materiaal waaruit je later kunt putten voor het rondeel.

Lijstjes

Lijstjes

Dit boekje biedt ruimte voor veertig lijstjes en een gedetailleerde tekst van elk lijstje.

Innerlijk Pelgrimeren

Innerlijk Pelgrimeren

Met dit boek als reisgids ga je op een innerlijke pelgrimage naar je hart. Je brengt jezelf in beweging door het kilometerschijven, jouw verbeelding en waarachtig waarnemen.

Dagboek als spiegel

Dagboek als spiegel

Door schrijven geven we uiting aan wat er al in ons is, maar wacht om gekend te worden. Het gaat er niet om hoe mooi of foutloos je schrijft, maar of je bereid bent om jouw dagboek te accepteren als een spiegel waarin je jezelf open en eerlijk onder ogen durft te komen. Pas dan zullen lege pagina's veranderen in een diepe bron van inzicht.

Open zinnen

Open zinnen

Dit boekje bevat twee keer veertig open zinnen. Bij een open zin is een begin gegeven en daarna schrijf je zelf in één vloeiende beweging wat die beginwoorden bij je oproepen. Eenmaal gestart vinden de woorden je vanzelf.

Clusters

Clusters

Dit boekje bevat veertig clusters. De clustertechniek is heel associatief en leid je schijnbaar kriskras door je geheugen naar gedachten, gevoelens en gebeurtenissen.

Ruimte scheppen voor een nieuw begin

Ruimte scheppen voor een nieuw begin

Op Aswoensdag start (14 februari 2018) de veertigdagentijd, ook wel vastentijd genoemd. Deze tijd staat geheel in het teken van innerlijk ruimte scheppen om het nieuwe begin, het nieuwe leven te kunnen toelaten. Vasten is een oefening in "nee" zeggen tegen onmiddellijke bevrediging en "ja" zeggen tegen wat wezenlijk is. Dit werkboek biedt houvast, omdat je hier dagelijks terugkeert om al mediterend en schrijvend te ontdekken wat vasten met je doet, om op adem te komen, terug te kijken en te dromen over de toekomst.