Boeken

Schrijven over het schrijfproces doe ik met veel passie en inspiratie. In de loop der jaren zijn er verschillende boeken verschenen bij uitgeverij A3 boeken. Handboek over dagboekschrijven, een reisgids voor de innerlijke pelgrim die schrijvend haar tocht maakt, werkboeken ter bezinning en schrijfboekjes ter inspiratie.

De herberg

De herberg

Mijn negende boek is nu verkrijgbaar!
Ruimte scheppen voor een nieuw begin

Ruimte scheppen voor een nieuw begin

Op Aswoensdag start (26 februari 2020) de veertigdagentijd, ook wel vastentijd genoemd. Deze tijd staat geheel in het teken van innerlijk ruimte scheppen om het nieuwe begin, het nieuwe leven te kunnen toelaten.
Fluisteringen van Licht

Fluisteringen van Licht

Op zondag, 1 december begint de Advent, een mooie bezinningsperiode op weg naar Kerstmis. Speciaal voor deze periode heb ik een aantal werkboeken geschreven...
Rondelen

Rondelen

Bezinnen via een bijzondere dichtvorm: het rondeel
Lijstjes

Lijstjes

Dit boekje biedt ruimte voor veertig lijstjes en een gedetailleerde tekst van elk lijstje.
Innerlijk Pelgrimeren

Innerlijk Pelgrimeren

Met dit boek als reisgids ga je op een innerlijke pelgrimage naar je hart. Je brengt jezelf in beweging door het kilometerschijven, jouw verbeelding en waarachtig waarnemen.
Dagboek als spiegel

Dagboek als spiegel

Door schrijven geven we uiting aan wat er al in ons is, maar wacht om gekend te worden. Het gaat er niet om hoe mooi of foutloos je schrijft, maar of je bereid bent om jouw dagboek te accepteren als een spiegel waarin je jezelf open en eerlijk onder ogen durft te komen. Pas dan zullen lege pagina's veranderen in een diepe bron van inzicht.
Open zinnen

Open zinnen

Dit boekje bevat twee keer veertig open zinnen. Bij een open zin is een begin gegeven en daarna schrijf je zelf in één vloeiende beweging wat die beginwoorden bij je oproepen. Eenmaal gestart vinden de woorden je vanzelf.
Clusters

Clusters

Dit boekje bevat veertig clusters. De clustertechniek is heel associatief en leid je schijnbaar kriskras door je geheugen naar gedachten, gevoelens en gebeurtenissen.