Boekenfeestje

Samen met mijn schrijfvriendin Anky Floris heb ik gistermiddag de komst van mijn nieuwe schrijfboekjes gevierd met heerlijke koffie, één punt appeltaart met twéé keer slagroom! We zaten heerlijk in de herfstzon en vierden dit moment én onze vriendschap, die ooit schrijvend begon.

 

Samen schrijven verbindt

Jarenlang hebben we elkaar om de week ontmoet in het cafetaria van het station Alkmaar. We kochten een grote beker koffie, gingen aan een klein vierkant tafeltje zitten, een beetje uit de loop van de langslopende treinreizigers en schreven het vuur uit onze pennen. We schreven over lief en leed, over onze dromen om een boek te schrijven en meer mensen te inspireren om te doen wat wij toen deden: samen schrijven! We hielpen elkaar in het vinden van juiste informatie en brachten elkaar in contact met mensen die we kenden om zo de ander verder te helpen in het verwezenlijken van haar droom. We lachten hard en veel en huilden af en toe zacht en stil over wat ons zo raakten. Onze vriendschap is gegroeid op een manier die ik nooit had kunnen bedenken.

We schreven, lazen onze teksten aan elkaar voor en luisterden zonder commentaar. Zo leerden elkaar kennen op een hele oprechte en eerlijke manier. Het heeft onze vriendschap vleugels én wortels gegeven – wat er ook gebeurt: we zijn er voor elkaar!

 

Nodig je vriend(in) uit!

Nodig je vriend(in) uit voor een kop koffie of thee in het grand café om samen met jou te schrijven. Mijn kleine nieuwe schrijfboekjes kunnen hier heel goed voor worden gebruikt. Het is een klein boekje dat gemakkelijk in je tas past. Samen schrijven jullie over het zelfde onderwerp en lezen na het schrijven de teksten aan elkaar voor. Ik weet zeker dat jullie die eerste schrijfontmoeting nooit meer zullen vergeten!

 

 Boekenmuur

Gisteren kwamen de boekjes aan en staan nu nog in de gang, maar wachten ongeduldig om verzonden te worden.

Lees hier alles over deze schrijfboekjes en hoe je ze kunt bestellen.

1 reacties op “Boekenfeestje

  1. Anneke S

    Ik heb zin om te beginnen. Ik ben nieuwsgierig hoe Christine ons gaat uitdagen?
    Maar eerst ga ik 1 , 2 en 3 november naar een retraite van Anky Floris en Ria Nagel.
    En dan blijkt Anky een vriendin van Christine te zijn. Hoe bijzonder.

    Anneke S

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *