Brieven als teken van liefde

Post verbindt!

Steeds vaker ontvang ik brieven, kaarten en e-mails van mensen, die bij mij een schrijfcursus hebben gevolgd. Carla stuurde me afgelopen week een prachtig artikel mee met haar brief, die ik beide met jullie wil delen. Het sluit namelijk zo mooi aan bij het prachtige jaarproject, dat Anky Floris en ik “Liefde in kaart gebracht” hebben genoemd. Inmiddels doen een paar honderd mensen mee!! Echt geweldig dat al deze mensen in de maand Maart een vreugdevolle kaart sturen naar iemand die hen dierbaar is. We hopen dat alle deelnemers niet alleen een kaart versturen, maar dat ze ook anderen over dit project willen vertellen, zodat er steeds meer mensen zullen aansluiten.

Lieve Christine,

Gisteren heb ik mijn eerste workshop gegeven, genaamd “Schrijf een brief voor je naaste(n). Dat is een project dat tot stand is gekomen door de samenwerking van 5 organisaties: “Van betekenis tot het einde”.

Bij mijn inleiding heb ik jouw naam genoemd, je bent immers degene die bij mij de snaar van het intuïtieve schrijven heeft aangeraakt. Dat is nu 12 jaar geleden. En…. Ik ben nog steeds heel dankbaar dat je een van mijn richtingaanwijzers in mijn leven bent geweest !!

Omdat ik jouw naam heb genoemd, dacht ik….. misschien wil je ook weten waar ik mee bezig ben.

Daarom stuur ik je bijgevoegd artikel, geplaatst in het Magazine van de KBO-PCOB, een seniorenorganisatie van ’n kwart miljoen leden.

Lieve groeten, Carla

Lees hier het artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *