Cursist maakt een eigen glossy!

Inspiratie vraagt om delen

Inmiddels zijn er al heel veel cursisten, die op persoonlijke wijze vorm geven aan hun eigen schrijfpad. Zo ook Maria Menting, die een zeer ambitieus project is begonnen – namelijk het uitgeven van een uniek tijdschrift over Schrijven! Inmiddels zijn alle exemplaren van de eerste druk verkocht en is er al een tweede druk gekomen.

Maria vertelt hier het volgende over:

Ik ben Maria Menting, life coach met een passie voor het geschreven woord. Al vanaf mijn 12de verjaardag schrijf ik graag in dagboekvorm. Hier heb ik een ontwikkeling in mogen doormaken, veelal door pionierswerk en levenservaring en ook door diverse opleidingen en cursussen voor verdieping in het schrijven.

Zo heb ik als voorbeeld met veel plezier aan de driedaagse zomerschool 2018 van Christine de Vries deel genomen en vind ik dit een aanbeveling waard!

Inmiddels ben ik 62 jaar en heb ik in dit jaar 2018 een al wat langer gekoesterde droom mogen verwezenlijken. Mijn wens was en is om de individuele dagboekschrijver, alleen thuis met pen en papier, te inspireren, want hoewel we weten dát schrijven heilzaam is en ons veel te bieden heeft, blijkt het in de dagelijkse praktijk lastig om de regelmaat erin te houden.

De speelse suggesties uit ‘Zinspeling’ kunnen licht- en luchtig nieuwe inspiratie geven of een verrassende ingang of wending zijnen zeker een stimulans om ervoor te (blijven) gaan.
‘Zinspeling’ is interactief door artikelen over hoe je (meer) mindful kunt leven én vertelt welke belangrijke rol ‘schrijven’ hierin kan hebben, met tal van ideetjes waarmee je zelf aan het schrijven kunt om dit alles te ervaren. Zinspeling’ is een eigentijdse uitgave waarin jij de hoofdrol speelt!

Prijs is € 15,- ( + verzendkosten € 3,30)
Een belangrijk deel van de winst gaat naar de vluchtelingen van Tibet.
Bestellen kun je via dit mailadres mariamenting@hotmail.com of per telefoon: 0316-226660

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *