Dagboeken in de aanbieding

Mijn favoriete dagboek

is op dit moment… is in de aanbieding bij BOL.

Het is een dagboek met stevig papier, waardoor je er goed in kan schrijven, tekenen, schilderen en plakken, zonder dat het doordrukt. Het papier is een beetje stroef, maar ik vind dat juist prettig schrijven. De maat is iets groter dan een A5 (dat is een halve A4) en het past heel goed in mijn tas en bevat 240 pagina’s.

Op de pagina’s zijn er lichte kleine stippen, ideaal voor mensen die het echt als Bullet-Journal willen gebruiken. Ik schrijf er gewoon overheen!

Er is inmiddels een hele grote serie waaruit je kunt kiezen, maar op dit moment zijn deze dagboeken in de aanbieding voor € 10 per stuk, ipv € 14-€18. Bekijk het zelf via deze link.

Misschien is het ook iets voor jou?

 

Heb jij een favoriet dagboek?

Wil het hieronder met ons delen?

3 reacties op “Dagboeken in de aanbieding

 1. Marian Punte

  Ik gebruik een collegeblok van Oxford voor thuis. Fijn dik papier dat goed aan twee kanten te beschrijven is. Bulletjournals ook, en kleinere boekjes voor onderweg. Ik werk ook in plakboeken van de Hema, die zijn fijn voor tekst en tekeningen, dan heb ik alles bij elkaar.
  Ik heb altijd diverse boekjes in gebruik: dagboek, gedichtjes, tekeningen, al dan niet met tekst. Fijn papier en een goeie pen zijn basisvoorwaarden
  voor het schrijven.

 2. Ellen Scholten

  favoriet is veel: A4 formaat, met en zonder lijntjes, de bullet schriften, het A6 formaat. Ik loop er meestal tegenaan in een winkel. Meestal gebruik ik er een stuk of drie tegelijk en ze worden allemaal vol geschreven. De kleinste gaat mee in de tas, met een vulpen in een doosje van Kaweco. Waar schrijven jullie het liefst mee? Thuis is de Rotring Art pen favoriet.

 3. Henriëtte

  mijn favoriete dagboek heeft een ringband. dan kan ik op beide kanten van de bladzijde lekker schrijven. het papier niet niet te dun zijn en lijntjes wel vind ik ook fijn. 🙂
  en verder vind ik gewoon schrift formaat fijner dan zo’n groot schrift.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *