De Schrijfkaravaan – Verrassingen

Beste Karavaanreizigers,
Het is zover… we zijn begonnen aan onze schrijfreis samen met het boek “De Alchemist” .

En ik heb nu al twee verrassingen!

 

Ontmoeten via Zoom

Tijdens onze schrijfreis ga ik een paar keer een gratis Zoom-bijeenkomst organiseren. Deze online-ontmoetingen bieden de gelegenheid om ervaringen met elkaar uit te wisselen, vragen te stellen en inspiratie te delen. Ik verheug me daar erg op en zal jullie aan het begin van de tweede etappe op het blog meer informatie geven. Zie het als een extra mogelijkheid, maar niet iets dat noodzakelijk is om deze schrijfreis te maken. Zoals alle opdrachten en suggesties is ook dit een uitnodiging en kun je zelf bepalen of het jou inspireert en hoe je daar op wilt reageren.

 

Digitaal Prikbord

Ook komt er een digitaal prikbord op het blog, waar karavaanreizigers heel eenvoudig contact kunnen leggen met medereizigers, met als doel reis- en schrijfervaringen met elkaar uit te kunnen wisselen. Ik zal hier ook een duidelijke structuur voor aanbieden, zodat het helder is hoe het in zijn werk gaat en hoe je elkaar daarin behulpzaam kunt zijn. Daarna kun jij zelf bepalen of je hier aan deel wilt nemen.

7 reacties op “De Schrijfkaravaan – Verrassingen

 1. Annette Vlasveld

  Hallo Christine,
  Ook ik vind schrijfkaravaan Etappe 1 niet terug onderaan.
  Gelukkig had ik de opdrachten al geprint vorige week.
  Groet van Annette Vlasveld

 2. Mieke Stokman

  Heb bovenstaande E-mails van Lia Rentinck en jouw reacties gelezen. Zie geen lijst met berichten, laat staan Schrijfkaravaan Etappen1.

  1. Christine de Vries Bericht auteur

   Dag Mieke,
   Je hoeft alleen maar naar beneden te scrollen als je het bericht verrassingen ziet staan. Dat is het bovenste bericht – een bloglijst is als het ware een stapeling van berichten boven op elkaar, met het oudste onderop. Je bent dus echt op de goede plek, je hoeft alleen even iets verder naar beneden bewegen op het scherm en dan zie je het bericht “Etappe 1 “Mail je even als het gelukt is?

 3. Lia Rentinck

  Kan het begin van werken met het boek nog niet terugvindenden.
  Laatste bericht bovenaan?.
  Ben ingeschreven, ook voor Nieuwsbrief.
  Heb het boek Coelho en ook uit eerdere cursus Dagboek als spiegel.

  1. Christine de Vries Bericht auteur

   Lia, je moet iets naar onder – op het scherm – in de lijst met berichten scrollen. Daar vind je de Schrijfkaravaan etappe 1 – met alle opdrachten.

   Het bericht ‘Verrassingen’ is het nieuwste bericht en staat daarom helemaal bovenaan de lijst.

 4. Lia Rentinck

  Ontmoetingen via zoom en digitaal prikbord laat ik nog even rusten totdat il het hele schrijven en lezen zelf onder de knie heb.
  Kom daar mogelijk later op terug

  1. Christine de Vries Bericht auteur

   Prima hoor. Als er genoeg belangstelling voor is, zullen er gedurende deze schrijfreis meerdere Zoombijeenkomsten komen én mogelijkheden om telefonisch elkaar te ontmoeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *