December is de maand van ‘aandacht’

Aandacht

Liefde is hemel en angst is de hel.
Waar je je aandacht op richt,
is waar je woont.

– Alan Cohen

4 reacties op “December is de maand van ‘aandacht’

 1. Jacqueline

  December is de maand van de kerstgroeten, dus mijn kaarten zijn naar 15 personen of families gegaan die mij en ik hun een warm hart toedraag. Ik stuur nooit een simpel kaartje, maar altijd in het thema van mijn kersthuis, dit jaar is dat muziek. Daarom heb ik mooie liedjes uitgezocht uit mijn geboortejaar 1965 en kerstliedjes die ik zelf mooi vind en die je niet zo vaak op de raio en tv hoort en dat op een cd gebrand en als extraatje een eigen gezongen videolied met een persoonlijke boodschap en dat allemaal in een kaart gestopt, uiteraard ook eigen gemaakt.

  Ik neem aan dat dit de laatste kaart is, ik wil iedereen hartelijk danken voor het lezen en het delen en Christine voor het organiseren van dit mooie initiatief. Verder wens ik iedereen fijne dagen en een fijn en goed 2020, groetjes Jacqueline

  1. Henriette

   Hoi Jacqueline

   Jij ook fijne dagen, wat een mooi gebaar zo’n cd bij je kerstkaart.
   Ik vond het ook fijn om te lezen en te delen.
   Maar we hebben nog twee kaarten hoor, we zijn in maart begonnen.

   Liefs en groetjes: Henriette

   1. Jacqueline

    Hoi Henriette, dank voor je complimenten en sorry ik had er even niet aan gedacht, dus kunnen we nog fijn 2 maanden verder denken aan anderen. fijn dat je me even hebt helpen herinneren, groetjes Jacqueline

 2. Henriette

  Mijn kaarten met aandacht heb ik achtereenvolgens verstuurd naar de oprichtster van Sensikids, zij heeft cursussen gemaakt voor hoogsensitieve kinderen, en van haar leerde ik de spreuk: Alles wat je aandacht geeft, groeit. En: Waar zit je met je aandacht?
  De tweede kaart is voor een zieke vriendin die haar aandacht vooral richt op genezing en gezondheid. Ik vind het knap hoe ze dat doet.
  En de derde kaart ging naar mijn nicht, die aan het leren is dat ze ook aandacht aan zichzelf mag besteden.
  Ben benieuwd waar jullie kaarten heen zijn gegaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *