Derde én laatste Zoomontmoeting

Nog één keer

is er een zoom-ontmoeting met de deelnemers van de Schrijfkaravaan. Ik weet dat ik het eerder heb gezegd, maar toch doe ik het hier nog een keer:

Deze derde en laatste Zoom-ontmoeting wordt gehouden op:

vrijdag, 19 juni 2020
20:00-21:30 uur

Jullie ontvangen volgende week allemaal de link naar de Zoomontmoeting in de wekelijkse mail.

Ik hoop tot dan!

Een reactie op “Derde én laatste Zoomontmoeting

  1. Lin (da) Bertels

    Voor de eerste keer deed ik gisteren mee aan de zoomsessie. Het voelde alsof ik in een oase van de woestijn terecht kwam, waar ik tochtgenoten ontmoette. Al snel geraakten we in gesprek, ieder vertelde haar verhaal, de moeilijkheden en mogelijkheden, de hobbels onderweg maar ook waar ze blij van werden. Dit gaf me zo’n boost van verbondenheid. Ik ben niet alleen, maar ik ga de weg met vele tochtgenoten. het geeft me moed en draagkracht om mijn eigen weg verder te zetten in deze schrijfkaravaan. Zo wonderlijk deze ontmoetingen, zoveel herkenning. Ieder gaat haar tocht op haar unieke levensweg, dit af en toe eens te kunnen delen met elkaar is echt een stimulans. Ik vond het ontroerend mooi.
    Bedankt Christine, om dit mogelijk te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *