Deze zomer 10 weken innerlijk pelgrimeren

GA JIJ DEZE ZOMER OOK MEE?


Deze unieke innerlijke pelgrimage duurt 10 weken en wordt door Christine de Vries (auteur van het boek "Innerlijk pelgrimeren") begeleid.

Het is een zeer persoonlijke tocht met Christine de Vries als ervaren gids en medepelgrim. Zij heeft voor deze zomer een bijzondere route samengesteld die in totaal tien weken duurt.


Werkwijze

Elke week ontvang je opdrachten mét aanvullende informatie. Op een speciaal ingericht weblog kun je reisgenoten digitaal ontmoeten en ervaringen uitwisselen.  Onderweg zijn er aantal excursies gepland waar jij je – tegen een gereduceerd tarief – voor kunt aanmelden.  Deze excursies worden op verschillende locaties in Nederland gehouden.

Deze innerlijke pelgrimage begint op maandag 18 juni en duurt t/m zondag 26 augustus 2012.  Ook als je in deze periode op vakantie gaat, kun je de innerlijke pelgrimage volgen.

 

Kosten

De kosten zijn € 75 voor deze 10-weekse pelgrimage. Dit is exclusief het boek “Innerlijk pelgrimeren” dat € 19,50 kost. Wanneer je het gelijk met je inschrijving bestelt, betaalt Shodo voor jou de portokosten. Je kunt dit aangeven op het inschrijfformulier (zie bijlage).

Meer informatie over deze innerlijke pelgrimage verschijnt binnenkort op de website van Shodo.

 

1 reacties op “Deze zomer 10 weken innerlijk pelgrimeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *