Een fijn bericht via de mail

Ik hoop van harte dat deze periode in stilte met jezelf heeft geholpen de contouren van jouw weg duidelijker zichtbaar te maken en dat de overgave hieraan je weer meer innerlijk rust heeft gegeven.

Ik wil je heel hartelijk bedanken voor je onvoorwaardelijke bereidheid om jouw ervaringen met ons te delen. Het helpt ons allemaal weer om op onze levensweg verder te komen.Je bericht over de 3 paginas heeft bij mij een wonderlijk proces op gang gebracht. Ik schrijf nu ruim een maand elke ochtend De diepten waarmee ik in kontakt kom zijn zo liefdevol en religieus dat het mijn leven ingrijpend laat veranderen Dus met heel mijn hart: Dank je wel!


Ik wacht in alle vertrouwen je bericht af tot jij weer volledig in staat bent om opnieuw cursussen te gaan geven.

Lieve groet en prachtige Pinksterdagen gewenst.

A.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *