Een nieuwe planning

en daarmee ook nieuwe plannen en ideeën voor de (nabije) toekomst. Mijn weg naar volledig herstel is lang, maar gelukkig ben ik nu al wel zo ver dat ik mijn agenda op mijn website weer heb gevuld met nieuwe data voor het aankomende cursusseizoen 2013-2014.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Een belangrijke vraag die hier aan vooraf ging was: wat ga ik met de energie die ik heb doen? Voorlopig is de oude en bekende vraag: "Wat wil ik allemaal gaan doen?" niet aan de orde. Ik moet keuzes maken en dat is niet mijn sterktste punt, maar ik ben het aan het leren!

 

Ik ga daarom voorlopig parttime werken: een hele verandering waar ik zelf nog erg aan moet wennen 😉

Ook in mijn werk keer ik terug naar de basis, want die beweging past me nu het beste. Dat betekent dit dat ik me voornamelijk richt op het geven van de basiscursus én de gecertificeerde training “Luisteren naar je pen”©. Meerdaagse cursussen en retraites in het klooster staan nog niet gepland, maar misschien voelt het na de zomer anders en kan ik ook daarin weer nieuwe plannen maken.

 

De kunst is om voldoende 'lege' ruimte in mijn agenda te houden om te wandelen met Grino door de duinen en langs het strand, te kijken naar de prachtige wolken in de lucht, te genieten van een mooi boek, maar ook om zelf veel te kunnen schrijven en zo mijn eigen schrijverschap te blijven ontwikkelen.

1 reacties op “Een nieuwe planning

  1. montana

    lieve christine,  zo fijn te lezen dat je alles een plaats kan geven in je nieuwe leven. We houden van je. En schrijven en lezen nog elke dag.        " JUST LIVING IS NOT ENOUGH SAID THE BUTTERFLY ONE MUST HAVE SUNSHINE, FREEDOM AND A LITTLE FLOWER. " hans christian anderson  Hartelijk Gefeliciteerd met je byzondere verjaardag. Alle goeds vanuit……….. Belgie                                                                                                                                                    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *