Enthousiaste reacties

In de eerste vier weken

heb ik maar liefst 66 kaarten ontvangen. Iedere dag is het weer een feest om te zien wat de postbode aan kaarten bij zich heeft. Sommige kaarten zijn helemaal volgeschreven, andere hebben een tekening of foto gekregen of bevatten een elfje of rondeel. Ik geniet van de variatie én van de inhoud.

Wat me opvalt zijn de verschillende manieren waarop het dagboek een rol speelt in het leven van de schrijvers. Dat varieert tot een zeer intens en bijna dagelijks contact, tot het af en toe oppakken wanneer de nood hoog is of het gemis groot.

 

Op het blog

Na de eerste paar weken heb ik er inmiddels handigheid in gekregen om alle kaarten te verwerken. Eerst noteer ik de datum van ontvangt en geef iedere kaart een nummer, zodat ik het later gemakkelijk kan terugvinden. Daarna scan ik de afbeelding en geef dit het zelfde nummer op het blog. Alle nieuwe kaarten plaats ik iedere dinsdagochtend op het blog.

 

Jouw hulp gevraagd

Ik hoop dat jij ook mee willen doen en dat je met wilt helpen om de kaarten te verspreiden, want ik wil het liefst zoveel mogelijk mensen vragen stellen over hoe zij hun dagboek gebruiken. Voor meer inspiratie heb ik een lijstje met vragen geschreven waar je uit kan kiezen. Als jij een plek weet waar je kaarten kunt achterlaten, of ze wilt uitdelen aan een groep vrienden of cursisten, dan stuur ik ze je met alle plezier toe.

Tot aanstaande dinsdag!