Ervaringen in de Herberg

Lieve Christine,

Sinds enkele dagen ben ik bezig met de schrijfretraite De Herberg. Dit werkboek kreeg ik al in april op mijn verjaardag. Nu we drie maanden in Portugal overwinteren, heb ik er tijd en ruimte voor gemaakt om alle dagen in het boek te schrijven. 

Ik wil je bedanken voor dit prachtige boek. Je laat hierin ook veel van jezelf zien. Ik herken er soms veel in en het ontroert me vaak. Wat heb je er veel tijd en zorgvuldige aandacht aan besteed! Het is een geweldig werkboek met uitnodiging tot diepgang! 

Ik wil dit graag met je delen en mijn dankbaarheid hierover uiten.

Het worden vast nog veel meer mooie momenten van reflectie.

Hartelijke groeten en veel liefs,
Mettie (Monte Gordo, Portugal)

 


Auteur: Christine de Vries
Illustratie: Pol v.d. Wijnberg
Uitgever: A3 boeken

ISBN: 978 94 91557 43 9
NUR: 728
Prijs: € 25,00

Tekst achterop het boek:

Met dit retraiteboek geef jij jezelf veertig dagen lang de tijd en de ruimte om schrijvend jouw blik naar binnen te richten en stil te staan bij wat er nu in jou om aandacht vraagt. Het beroemde gedicht ‘De herberg’ van Rumi is hierbij onze inspiratiebron. In dit retraiteboek schrijf je op speelse en bezinnende wijze over jouw rol als herbergier en over de gasten die op de deur van jouw herberg kloppen. Sommige gasten kun je direct met vreugde in je hart verwelkomen en een ruime plaats in jouw herberg aanbieden. Maar er zijn ook gasten die je liever niet ontmoet, laat staan verwelkomt. De vorm waarin de gasten verschijnen is voor iedere herbergier uniek. Het kan in de gedaante van een persoon, herinnering, gevoel of gebeurtenis, beeld of gedachte zijn. Het vraagt bereidheid en kost moeite om alles en iedereen een plek aan te bieden en niets en niemand buiten te sluiten. Wanneer we dat ondanks alles toch doen, zullen we ervaren hoe bevrijdend het is om zonder oordeel iedere gast die bij ons aanklopt te verwelkomen.

Inkijkexemplaar

Bekijk hier een aantal pagina’s van het boek De herberg

 

Bestellen

De verzendkosten voor één exemplaar bedragen € 4,80. Alleen de postzegels worden in rekening gebracht.

  • Wanneer je meer dan € 55 aan boeken en/of Topo papier bestelt, betaal je GEEN verzendkosten binnen Nederland. Dat is een korting van maar liefst € 6,75.
  • Bestellingen naar het buitenland ontvangen een korting van € 6,75 op de verzendkosten.

Klik hier om De herberg bij Shodo te bestellen

Lees hier over mijn “Herbergen tijdens lockdown”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *