Reacties na de mini-retraite “Schrijven met Spirit”

Hoe voel ik me na deze mini-retraite?

Het zijn intensieve dagen, die me ook nu, na de vijfde keer opnieuw op wonderbaarlijke wijze hebben verrijkt! Er is echt niets beter dan kunnen delen vanuit de Bron van Inspiratie en In-Spirit-zijn.  Het geeft mij zoveel vitaliteit, dat ik met grote dankbaarheid terugkijk op deze ervaring.

Hieronder kun je lezen hoe de deelnemers het zelf hebben ervaren.

Als dit tot je hart spreekt, weet dan dat je welkom bent.

Ik zal later dit jaar deze mini-retraite nog een keer aanbieden. Stuur me een berichtje als je graag op de hoogte gehouden wilt worden.

Klik en lees over de mini-retraite Schrijven met Spirit

9 reacties op “Reacties na de mini-retraite “Schrijven met Spirit”

 1. Helena

  Een praktische en inspirerende manier om met jezelf en Spirit in gesprek te zijn. Ik merk dat de retraite me voldoende tools heeft gegeven om er thuis zelf mee verder te gaan. Verbazingwekkend hoe je dingen via 5 stappen helder kan krijgen. Echt de moeite waard! Dank Christine voor je zorgvuldige, spirituele, creatieve en inspirerende retraites.

 2. Marianne

  Na twee dagen schrijven . . . dat wat me echt belast bij Spirit te brengen en een antwoord van Spirit te ontvangen, voel ik mij gezien en ontlast.
  Als een bevrijding. Nu 2 dagen later voel ik andere/nieuwe energie, waarmee ik spontaan oude zaken kan oppakken en wegdoen! Eerder bleef ik hangen in keuzemomenten en dan weer stoppen. Ik voel me energiek en blij en dankbaar Christine, dat je deze inzichten weer aan mij/ons hebt mogen aanreiken.
  Heel veel dank alle lieve vrouwen voor jullie openhartigheid!
  Hartegroet, Marianne

 3. Tietsje

  2 dagen wonderbaarlijk schrijven en dan online. Ik had zoals geadviseerd deze dagen geen andere dingen gepland.
  Het was een weelde om te doen. Een prachtige nieuwe manier van schrijven om in te zetten.
  Om meer bij mezelf te komen, over alles eigenlijk. Wat wil ik, hoe doe ik het, wat houdt mij tegen etc.
  Dankjewel Christien, ook weer even voor de reminder, want ineens vult mijn agenda zich weer en komt schrijven
  op een laag pitje, terwijl het zo behulpzaam is. Lieve groet Tietsje

 4. Matty Toorenburg

  Hallo Christine,
  De steun van mijn Spirit, voor mij Maria, is nog steeds voelbaar en het vragen voor steun is na de workshop makkelijker geworden.
  Dank voor je prachtige bladwijzer met de 5 stappen.
  Hele duidelijk en helder verwoord.
  Voor mij zou het nog krachtiger worden als je ook de eerste stap met kernvraag vormgeeft.
  En bv de tweede vraag over het gebed opneemt in de onder gegeven toelichting. Maar dat is geheel persoonlijk.
  Lieve knuffel Matty

 5. Gerda

  Ik heb het ervaren als een tweedaagse mini- retraite.
  Een weg naar binnen om te ontdekken wat je innerlijke vrede verstoort. En daar schrijvend en bezinnend stappen in zetten.
  Van harte aanbevolen. Goed voor je ziel!

 6. Matty

  Een bijzondere manier om op retraite te gaan.
  Ondanks de digitale vorm ontstaat er toch een stroom van rust en liefde waardoor een mooie en waardevolle ervaring ontstaat.

 7. Mandy van Klaveren

  Wat een fijne manier om te openen en naar de liefde en vrede te gaan die we zijn. Al schrijvend zien wat je op dit moment tegenhoudt om die liefde die je bent daadwerkelijk te ervaren. Een waardevolle handreiking van spirit om dagelijks toe te passen in je leven. Gegeven door Christine die als een tolk functioneert en de cursus in wonderen in fijne oefeningen naar de dagelijkse praktijk vertaalt. Met veel ruimte voor eigenheid en de vele wegen die naar Liefde wijzen. Prachtige gebedsgedichten met elkaar gemaakt die me als een liefdevol wiegelied de cursus hebben uitgedragen.
  Mandy

 8. marijke dijkstra

  In verbinding zijn met de heilige ruimte in jezelf waar Spirit woont. Door deze workshop heb ik die verbinding opnieuw kunnen ervaren.

  Dank voor je mooie workshop!

  Groet van Marijke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *