Extra zomerse schrijfretraite

Plannen zijn er om te wijzigen!

Ik had me voorgenomen om dit jaar slechts één zomerse schrijfretraite te begeleiden en dat voelde ook helemaal goed. Maar toen gebeurde er iets heel onverwachts: in drie dagen tijd is de schrijfretraite in augustus op één kamer na helemaal volgeboekt!

 

Nieuw inhoudelijk programma

Mede door mijn zoektocht naar een andere locatie (ik heb hier vorige week over geschreven op het blog) heeft het meer tijd gekost om dit nieuwe retraiteprogramma te maken. En nu het programma rond is en er direct zoveel mensen zich er voor aanmelden, voelt het als een bevestiging dat ik de juiste keuze heb gemaakt, zowel qua locatie als qua inhoud.

 

Tweede retraite

Nu de groep zo snel is volgeboekt, heb ik geïnformeerd bij de locatie of er nog een mogelijkheid was om een tweede midweek te komen. En dan blijkt de locatie helemaal volgeboekt te zijn… op één midweek na…en dat is precies de midweek in juli die ik graag wil reserveren!

Ik word er een beetje stil van!

 

“Het helende verhaal van het hart”

is de titel van de zomerse schrijfretraite, die ik dit jaar dus nu TWEE keer zal geven. Weet dat je van harte (!) welkom bent.

2 reacties op “Extra zomerse schrijfretraite

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *