Fluisteringen van Licht in 2020/2021

Dit E-boek is tijdelijk NIET verkrijgbaar.

 

Na 11 jaar klopt het opnieuw!
De data in het werkboek ‘Fluisteringen van licht’ voor 2009/2010 lopen precies gelijk met de data van advent en kerst dit jaar. Ook dit jaar start advent op zondag 29 november. Dus je kunt perfect met dit e-book aan de slag.

 

Advent is de voorbereidingstijd op kerstmis; de komst van het licht. Juist in deze tijd, waarin het donker het lijkt te winnen van het licht en de natuur zich steeds meer terugtrekt en verstilt, worden wij uitgenodigd om onze aandacht naar binnen te richten. Het is een tijd waarin we het “wachten” op een nieuw begin kunnen beleven door te kiezen voor spirituele diepgang en bezinning.

Creatief schrijven en meditatie staan in dit werkboek centraal. De voorbereiding kan vanaf 11 november tot de eerste Adventszondag (29 november 2020) worden opgepakt. Vanaf de eerste Adventszondag tot en met 6 januari zijn er voor iedere dag oefeningen, citaten, inspirerende uitspraken en gebeden opgenomen. Tijdens de meditaties kan een vingerlabyrint worden gelopen. Door daadwerkelijk in dit boek te werken, ontstaat er een persoonlijk document dat ook later nog van grote waarde is.

Dit werkboek creatief schrijven en mediteren voor de tijd van Advent en Kerst is alleen nog als e-boek verkrijgbaar.

Christine de Vries
Labyrint: Santa Rosa Labyrinth, Lea Goode-Harris voor de omslag bewerkt door Thea Verkerk

Klik hieronder op de afbeelding van het boek om het exemplaar te bestellen bij Boekenroute.

Fluisteringen van Licht 2009-2010

 

 

 

 

 

Prijs: 7,50 euro (incl. 21% BTW).
Na betaling kun je een PDF downloaden en uitprinten voor eigen gebruik.

 

Recensie

Zinweb-recensie van het werkboek 2008/2009 door Marjo Kuipers

9 reacties op “Fluisteringen van Licht in 2020/2021

 1. Lia Rentinck

  Dag Christine, 11 jaar geleden heb ik de papieren cursus van Fluisteringen van Licht gedaan. Heeft me toen al enorm verdiept en gevormd. Nu heb ik het e-book gekocht.
  Het gaat me nu praktisch makkelijker af. Wel realiseer ik me dat de papieren versie beter bij mij past.
  Ik lees nu alles op papier maar doe alle opdrachten opnieuw in een schrift. Soms lees ik de oude versie terug en herinner me dan de situatie van destijds.zelf ben ik in die jaren meer gevormd, maar mijn eigen persoon is nog heel duidelijk te herkennen. Boeiend, nu weer opnieuw. Ook het lopen van het labyrint.
  Voor mij een prachtige voorbereiding op Kerstmis.

 2. Anita

  Ik ben begonnen! Ik geniet ervan. De inspiratie van vandaag heeft me al veel moois gebracht. Ik kijk ernaar uit hier mee verder te gaan. Bedankt Christine.
  Ps het volgen van het labyrint is op mijn telefoon wat lastig, maar toch voel ik het effect.

 3. Judith

  Heb het e-book aangeschaft en uitgeprint. Ik kijk uit naar deze tijd. Ik hoop op herstel van het contact met mijn innerlijke Wijze Vrouw. Tijd, ruimte, stilte en aandacht om naar die zachte stem te luisteren, die de laatste tijd nogal overschreeuwd is door alle ‘moetend’.

 4. Agnes

  Ik heb de eboek en alles ligt klaar om morgen te beginnen. Ik kijk erop vooruit. Een vraagje, zogezegt moet er vanavond een webinar zijn over Fluisteringen van het Licht, maar ik vind nergens een link voor dit. Kijk ik er soms naast? Graag advice aub.

 5. Camee

  Ik ga straks eens even snuffelen tussen mijn advent/kerstboeken, want ik vermoed dat deze er tussen zit. Zo niet, dan bestel ik hem alsnog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *