Gratis Schrijfworkshop op 6 februari 2024

Schrijvend Ruimte Scheppen

We verlangen allemaal naar meer ruimte in ons hoofd en in ons dagelijks leven. We proberen het herhaaldelijk en formuleren goede voornemens in de hoop dat ze deze keer echt voor een verandering zorgen.

Binnenkort start de Veertigdagentijd, een periode van bezinning en van vasten. Veertig dagen lang wordt ons de tijd en ruimte aangeboden om stil te staan en af te vragen wat ons werklijk en ten diepste vervult. Ruimte in en om ons heen is niet het doel, maar een krachtig middel dat behulpzaam is bij het beantwoorden van deze vraag: Wat vervult ons nu écht?

Tijdens deze één-uur-durende workshop via zoom staan we schrijvend stil bij wat ruimte voor ons persoonlijk betekent en hoe schrijven ons kan ondersteunen in het vergroten van onze ruimte.

Je hoeft als deelnemer geen ervaring te hebben met mijn manier van werken of in het bezit te zijn van het werkboek “Ruimte scheppen voor een nieuw begin.” Mocht je het alsnog willen bestellen, dan raad ik je aan dit snel te doen, want de laatste dozen met voorraad gaan nu open.

 

Wat neem je mee naar deze workshop?

  • een exemplaar van het werkboek “Ruimte scheppen voor een nieuw begin”
  • heb je (nog) geen exemplaar, dan zijn hier de eerste pagina’s van het werkboek
  • een fijn schrijvende pen
  • eventueel extra schrijfpapier
  • kopje koffie of thee

 

Aantal deelnemers

Er zijn 24 plaatsen voor deze workshop.
De workshop is inmiddels volgeboekt, maar je kunt de opname een paar dagen na de workshop op deze website terugkijken.

 

Praktische informatie

Datum: Dinsdag, 6 februari 2024 – van 19:30 tot 20:30 uur.
Deze workshop is GRATIS. Dit is mijn cadeau aan jou.

Inloggen: kan vanaf 19:15 uur. Om 19:30 uur wordt de digitale deur gesloten, zodat we in alle rust met elkaar kunnen beginnen.

De zoomlink ontvang je direct na inschrijving via de mail. Bewaar dit goed, want dit wordt jou slechts één keer toegestuurd.

Van de hele workshop wordt een opname gemaakt. Deze opname wordt zo spoedig mogelijk op de website van Shodo (Youtube) geplaatst en is openbaar te bekijken. Wanneer jij je voor deze workshop inschrijft, geef je mij/Shodo hier toestemming voor.

 

Aanmelden

De workshop is inmiddels volgeboekt, maar je kunt de opname een paar dagen na de workshop op deze website terugkijken.

Dit kan alleen via de website door op de onderstaande afbeelding of knop “Nu kopen”  te drukken. Na de aanmelding ontvang je – via de mail –  een automatische bevestiging met daarin de zoomlink.

Schrijvend Ruimte Scheppen

Een reactie op “Gratis Schrijfworkshop op 6 februari 2024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *