Heel je leven – introductieworkshop

Onze plek in het familiesysteem

We maken allemaal deel uit van een aantal systemen, zoals gezin, familie, vriendenkring, werk etc. waar we een plek hebben gekregen of ingenomen. Dat is onze basis en vanuit die plek geven we ons leven vorm, nemen we besluiten en openen of sluiten ons hart in relaties met anderen en met onszelf. Pas wanneer we echt onze eigen plek innemen komen we tot bloei en zijn we in vrijheid met elkaar verbonden. In de cursus richten we onze aandacht voornamelijk op ons familiesysteem en gezin van herkomst.

 

Opbouw van de workshop

Ontdek op deze ochtend wat systemisch schrijven is en hoe het verschilt van autobiografisch schrijven. Dit doe je door een aantal schrijfoefeningen zelf te ervaren, met andere deelnemers ervaringen uit te wisselen, vragen te stellen en informatie over de inhoud van de cursus tot je te nemen. Na afloop heb je voldoende ervaring en praktische informatie om te kunnen besluiten of deze manier van schrijvend onderzoeken bij je past.

Deze workshop wordt een aantal keer per jaar aangeboden.

Lees meer over de cursus “Heel je leven – deel 1” >>

 

Data

  • Zaterdag, 7 april 2018 van 14 tot 17 uur
  • Zaterdag, 26 mei 2018 van 14 tot 17 uur
  • Zaterdag, 14 juli 2018 van 14 tot 17 uur
  • Zaterdag, 29 september 2018 van 14 tot 17 uur
  • Zaterdag, 10 november 2018 van 14 tot 17 uur

De kosten van de introductieworkshop zijn € 30, inclusief btw.

 

Wanneer je geen introductieworkshop hebt gevolgd

vindt er een telefonisch instroomgesprek plaats. In dit gesprek verkennen we onze wensen en mogelijkheden om te zien of die goed bij elkaar aansluiten. Pas hierna wordt de inschrijving definitief gemaakt. De kosten voor een instroomgesprek bedragen € 30,- inclusief btw.

 

Punt van aandacht

Wanneer je op dit moment in therapie bent of professionele begeleiding krijgt, ben je van harte welkom op de introductieworkshop, maar ik raad je aan om deze cursus op een later tijdstip te volgen. Het is over het algemeen niet gunstig om verschillende innerlijke processen en werkwijzen tegelijkertijd aan te gaan.