Herbergen tijdens lockdown – dag 14

Feiten

 • Dag: Maandag
 • Datum: 28 december 2020
 • Plaats: aan tafel in de woonkamer
 • Tijd: 22:33-23:05 uur

 

Ervaringen op dag 14

Vlak voordat ik naar bed ging, heb ik deze dag in mijn retraiteboek geschreven… een wonderlijke ervaring!

 

Gasten verwelkomen

Ontroering kwam vandaag bij me binnen en verscheen in verschillende gedaantes bij me in de herberg, alsof zij zich voor iedere verschijning opnieuw had gekleed, maar onder al die kleur en pracht was ze eenvoudig één en de zelfde…

 

Elfje

verlangen
pure genade
smaakt naar gemis
ik zoek naar vervulling
ingebed

Ideale dag

Mijn pen vloog over het papier. Opeens wist ik het heel duidelijk en kon ik genieten van wat ik voelde en dacht… Er was balans in mij, in mijn lijf, huis en hart…en ik voelde me fysiek landen op de stoel waar ik zat te schrijven. Ik ademde diep in en uit en het was alsof ik kort had geslapen en verfrist met nieuwe kalme energie opstond, rondkeek en met aandacht naar de volgende bezigheid overging. Echt magisch!!

 


Ben jij ook aan het herbergen?

Hoe heb jij deze dag in het Schrijfretraiteboek ervaren? Je bent van harte welkom om in je eigen tempo met me mee te schrijven. Ook jouw reacties zijn zeer welkom op het blog, want op die manier kunnen we elkaar inspireren en bemoedigen!

 

Wil jij ook gaan herbergen?

Je kunt ieder moment beginnen en er net zo lang over doen als je wilt.

Klik hier en lees de eerste paar pagina’s met praktische informatie in het boek “De herberg”.

Lees hier alles over het boek “De herberg”.

3 reacties op “Herbergen tijdens lockdown – dag 14

 1. Mirjam

  Elfje van vandaag:
  liefdevolheid
  mezelf zien
  innerlijk kind zien
  aannemen in eigen schoot
  omwenteling

  Mijn ideale dag is:
  heerlijk gemoedelijk
  een meanderende dag
  in rust
  genietend van wat er is
  afwisselend met mezelf en anderen
  met lekker eten
  en een taartje

 2. Debby

  Al 3 dagen niet geschreven, ik baal van mezelf, laat ik het toch weer gebeuren. Dus het thema ‘tijd’ kon niet op een beter moment komen. Ik krijg de indruk dat de Schrijfherberg een magisch boek is dat me elke keer het thema toewerpt dat precies op dat moment bij mij leeft…

  Elfje:

  Weerstand
  Tegen chagrijn
  Verandert langzaam naar
  Benieuwd naar deze dag
  Openheid

  ‘Zomaar een dag’ gaat over andere mensen helpen, blij zijn met het werk wat ik doe. ‘Een ideale dag’ gaat over stilte in mezelf en één zijn met de natuur. Zo kom ik in balans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *