Herbergen tijdens lockdown – dag 26

Feiten

 • Dag: Zaterdag
 • Datum: 23 januari 2021
 • Plaats: in mijn werkkamer
 • Tijd: 17:18-17:40 uur
 • Lockdown – dag 40

 

Ervaringen op dag 26

Vandaag is de 40-ste dag van de tweede lockdown. In mijn planning zou ik nu aan de laatste pagina in mijn herberg zijn aangekomen, maar door allerlei belangrijke en dwaze redenen is me dat dit keer niet gelukt. Ik heb besloten om daar geen schuldverhaal of oordeel van de maken. Ik ga in plaats daarvan rustig door – één dag per keer.

 

Gasten

Zelfacceptatie en Verantwoordelijkheid dansen in de kamer. Ik voel hoe Verantwoordelijkheid de strijd opzoekt en hoe Zelfacceptatie met mildheid en innerlijke rust kijkt…

 

Elfje

aanvaarding
van grenzen
de menselijke maat
geeft rust en ruimte
zucht

Krachtige intentie

minderen is meer
een kies voor liefdevolle acceptatie
van wat en wie ik ben
gevoed door sprankelende levensenergie en vreugde

 


Ben jij ook aan het herbergen?

Hoe heb jij deze dag in het Schrijfretraiteboek ervaren? Je bent van harte welkom om in je eigen tempo met me mee te schrijven. Ook jouw reacties zijn zeer welkom op het blog, want op die manier kunnen we elkaar inspireren en bemoedigen!

 

Wil jij ook gaan herbergen?

Je kunt ieder moment beginnen en er net zo lang over doen als je wilt.

Klik hier en lees de eerste paar pagina’s met praktische informatie in het boek “De herberg”.

Lees hier alles over het boek “De herberg”.

2 reacties op “Herbergen tijdens lockdown – dag 26

 1. Debby

  Elfje:

  Vooruitblik
  Naar morgen
  Eerst nog vandaag
  Werken en koffer inpakken
  Verlangen

  Statement voeding:
  Wanneer je lekkere trek hebt, of dat gevoel van de bodemloze put, besef dan dat je honger hebt naar spirituele en creatieve voeding!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *