Herbergen tijdens lockdown – dag 27

Feiten

 • Dag: Zondag
 • Datum: 24 januari 2021
 • Plaats: in mijn werkkamer
 • Tijd: 16:40-17:08 uur
 • Lockdown – dag 41

 

Ervaringen op dag 27

Gasten

Wonderbaarlijk hoe jij weer in mijn herberg verschijnt, nu het thema van vandaag vergeving is. Wist je dat? Had de Liefde jou dit verteld?

 

Elfje

zien
en horen
in mijn hart
ik blijf je ontmoeten
droomwereld

Vergeving is

realiseren dat we één zijn en dat alle verwijten die ik maak over jou en mij, pogingen zijn om te bewijzen dat dit niet waar is. Dié vergissing mag ik mezelf vergeven, want we zijn niet alleen één, we zijn geschapen naar Gods Beeld en Gelijkenis, dus Puur, Onschuldig, Licht en Liefde en dat blijven we, ook als een van ons het even is vergeten.

 

 


Ben jij ook aan het herbergen?

Hoe heb jij deze dag in het Schrijfretraiteboek ervaren? Je bent van harte welkom om in je eigen tempo met me mee te schrijven. Ook jouw reacties zijn zeer welkom op het blog, want op die manier kunnen we elkaar inspireren en bemoedigen!

 

Wil jij ook gaan herbergen?

Je kunt ieder moment beginnen en er net zo lang over doen als je wilt.

Klik hier en lees de eerste paar pagina’s met praktische informatie in het boek “De herberg”.

Lees hier alles over het boek “De herberg”.

1 reacties op “Herbergen tijdens lockdown – dag 27

 1. Debby

  Elfje:

  Irritatie
  Kinderen thuis
  Rustig willen schrijven
  Toch naar mijn praktijkruimte
  Luxe!

  Vergeving, van mezelf:
  Eindelijk kunnen zien dat ik het mezelf niet zo hard hoef aan te rekenen. Ik heb me vergist, meer is het niet. Vol in het licht gaan staan, wetende dat die schaduw er is, maar dat die mij juist ook een compleet en heel mens maakt. In het licht, daar wil ik zijn. Stralend in Liefde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *