Herbergen tijdens lockdown – dag 28

Feiten

 • Dag: Dinsdag
 • Datum: 26 januari 2021
 • Plaats: in mijn werkkamer
 • Tijd: 7:34 – 8:20 uur
 • Lockdown – dag 43

 

Ervaringen op dag 28

 

Gasten

“Wijsheid” vroeg me volgens welke wijsheidsregel ik mijn leven leef. Wat een prachtige vraag!

 

Elfje

oefening
contact onderhouden
bouwt een fundament
van veiligheid en vertrouwen
standvastig

Mijn lichaam

Het was confronterend en zeer verhelderend om deze oefening te doen. Ik zie en voel hoeveel kritiek ik heb op mijn  lichaam en hoe dat eruit ziet. Ik zie hoe ik mezelf en mijn ware identiteit schuil laat gaan achter de vorm. Dit inzicht geeft me al meer zachtheid!

 


Ben jij ook aan het herbergen?

Hoe heb jij deze dag in het Schrijfretraiteboek ervaren? Je bent van harte welkom om in je eigen tempo met me mee te schrijven. Ook jouw reacties zijn zeer welkom op het blog, want op die manier kunnen we elkaar inspireren en bemoedigen!

 

Wil jij ook gaan herbergen?

Je kunt ieder moment beginnen en er net zo lang over doen als je wilt.

Klik hier en lees de eerste paar pagina’s met praktische informatie in het boek “De herberg”.

Lees hier alles over het boek “De herberg”.

3 reacties op “Herbergen tijdens lockdown – dag 28

 1. Debby

  Elfje:

  Gedrevenheid
  Productief zijn
  Mijn takenlijst afwerken
  Nieuwe ontwikkelingen in werk
  Focus

  Lichaamstaal:
  Nu pas, nu ik dit bericht voor het blog schrijf, zie ik het: mijn koude voeten en het woord aanraking wat ik onderstreept heb. Mijn voeten willen meer aangeraakt worden! Ik ga ze straks lekker (laten) masseren.

 2. Mirjam v H

  Oh ik zie dat ik dag 27 over Vergeving bij vandaag heb geschreven.

  Bij vandaag, thema: lichaamstaal

  Tekening gemaakt hoe ik mezelf zie.

  Plan:
  Ik ga dit jaar mijn knie en het wandelen als prioriteit 1 stellen. Óók als ik weer mag werken ga ik lopen. Vijf dagen per week een stukje wandelen. Het is goed voor het smeren van mijn kniegewricht én goed voor vitamine D opname. Zonlicht op mijn huid.

 3. Mirjam v H

  Thema: Vergeving

  Ik ben me bewust van de onomkeerbaarheid van sommige zaken in het leven. Het is nu eenmaal op een bepaalde manier gelopen. Je kunt het niet over doen.

  Voor de opdracht heb ik over twee dingen geprobeerd eerlijk op te schrijven wat mijn aandeel erin was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *