Herbergen tijdens lockdown – dag 31

Feiten

 • Dag: Maandag
 • Datum: 1 februari 2021
 • Plaats: aan de eettafel
 • Tijd: 12:55 – 14:05 uur
 • Lockdown – dag 49

 

Ervaringen op dag 31

Mijn pen had vleugels! Ik heb denk ik nog niet eerder zo snel geschreven! Ik hou steeds meer van mijn eigen herberg.

 

Gasten

Verslaving aan onmacht en afleiding heb ik echt aangekeken en gezien voor wat het was – een rookgordijn!

 

Elfje

vergetelheid
als hulpmiddel
van het ego
maar ik herinner me
realiteit

Eregast

Teresa van Avila heb ik ontmoet  in een prachtige besloten kloostertuin. Ze vertelde me over de liefde voor de Geliefde en bemind te worden door de Beminde. Ik heb ademloos naar haar geluisterd en voel me aangeraakt door haar pleidooi om alleen voor het allerbelangrijkste te kiezen: De Liefde!


Ben jij ook aan het herbergen?

Hoe heb jij deze dag in het Schrijfretraiteboek ervaren? Je bent van harte welkom om in je eigen tempo met me mee te schrijven. Ook jouw reacties zijn zeer welkom op het blog, want op die manier kunnen we elkaar inspireren en bemoedigen!

Stuur je mij een foto van jouw drieluik? Dan zet ik het voor je op het blog.

 

Wil jij ook gaan herbergen?

Je kunt ieder moment beginnen en er net zo lang over doen als je wilt.

Klik hier en lees de eerste paar pagina’s met praktische informatie in het boek “De herberg”.

Lees hier alles over het boek “De herberg”.

2 reacties op “Herbergen tijdens lockdown – dag 31

 1. Mirjam v H

  Mijn overleden broertje kwam langs. Ik heb een tekening gemaakt met het opschrift :

  ‘Jij, vaak door ons vergeten, omdat het leven verder ging’.
  ‘Ik zoen en koester je, lief Hugootje’.

 2. Debby

  Elfje

  Corona-moe
  Ik zoek
  Naar positieve energie
  Gelukkig mag ik werken
  Blij

  Eregast
  De eregast was ‘mijn oude, wijze ik’. We zaten samen op een houten bankje in een serene lentetuin. Ik had verwacht dat ik heel veel vragen zou stellen, maar het was heel stil en er waren weinig woorden nodig. Ons samenzijn was kort en heel krachtig en ontroerde me diep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *