Herbergen tijdens lockdown – dag 35

Feiten

 • Dag: Maandag
 • Datum: 8 februari 2021
 • Plaats: in de logeerkamer bij Inge in huis
 • Tijd: 23:33 – 0:35 uur
 • Lockdown – dag 56

 

 

Ervaringen op dag 35

Lijsten schrijven, ik hou ervan! En het is haast magisch als ik met vliegende vaart de lijst als maar langer weet te maken en terwijl de woorden op het papier verschijnen ik van binnen me vol ontspannen!

 

Gasten verwelkomen

Doordat ik niet naar huis kan rijden, heb ik als het ware ijsvrij 😉
Een beetje werken in de middag op de laptop en genieten van het onverwachte. Ik voel me als een kind zo vrij!

 

Elfje

gestrand
door sneeuw
ik blijf hier
geniet met volle teugen
zusterschap

Doorwaaien (4)

Nu ik mijn werkzaamheden in kaart heb gebracht, voel ik me opgeruimd!

 


Ben jij ook aan het herbergen?

Hoe heb jij deze dag in het Schrijfretraiteboek ervaren? Je bent van harte welkom om in je eigen tempo met me mee te schrijven. Ook jouw reacties zijn zeer welkom op het blog, want op die manier kunnen we elkaar inspireren en bemoedigen!

 

Wil jij ook gaan herbergen?

Je kunt ieder moment beginnen en er net zo lang over doen als je wilt.

Klik hier en lees de eerste paar pagina’s met praktische informatie in het boek “De herberg”.

Lees hier alles over het boek “De herberg”.

2 reacties op “Herbergen tijdens lockdown – dag 35

 1. Mirjam v H

  Elfje

  Oningevuld,
  de dag
  nog voor je
  het ontvouwd als vanzelf
  Ruimte.

  Lijstjes

  Een huis deel, een administratief deel, de gewone boodschappen en de dagelijkse leuke dingen. Het is de kunst in de lockdown periode daar een mooie mix van te maken. Zonder dat je het gevoel hebt dat je lijstjes afwerkt, maar ook niet dat de tijd tussen je handen wegglipt.

 2. Debby

  Elfje:

  Sneeuw
  Alles anders
  Afspraken worden afgezegd
  Ik geef me over
  Verstilling

  De lijst maken ging makkelijk. Hierdoor weer duidelijkheid over wat me NU te doen staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *