Herbergen tijdens lockdown – dag 38

Feiten

 • Dag: Zondag, Valentijnsdag!
 • Datum: 14 februari 2021
 • Plaats: in mijn werkkamer
 • Tijd: 15:50 – 16:15 uur
 • Lockdown – dag 62

 

Ervaringen op dag 38

Hoe bijzonder!! Het thema in mijn herberg is de Liefde en het is vandaag Valentijnsdag!!

 

Gasten verwelkomen

Een heel verrassend groepje gasten schaarde zich rond het haardvuur. Hoewel alle andere gasten buiten in de sneeuw aan het spelen waren, bleven zij binnen en hadden het hoogste woord.

Gemakzucht, Verwijt, Werklust, Valentijn, Slachtoffer en Sprankeling waren in een verhitte discussie verstrikt. Ik luisterde met verbazing en met een glimlach…

 

Elfje

Valentijn
als herinnering
aan onze liefde
die graag wil sprankelen
onbegrensd

Brief van de Liefde

Echt heel ontroerend was het om deze brief te lezen. Ik voelde af en toe een trilling door me heen gaan. Dat ik zo geliefde ben en wordt door de Liefde Zelf – ik heb er geen woorden voor. Dit is echt een brief om te koesteren en om herhaaldelijk te lezen!! Ik heb een notitie in mijn agenda gemaakt op een post-it, om me aan dit voornemen te herinneren.

 


Ben jij ook aan het herbergen?

Hoe heb jij deze dag in het Schrijfretraiteboek ervaren? Je bent van harte welkom om in je eigen tempo met me mee te schrijven. Ook jouw reacties zijn zeer welkom op het blog, want op die manier kunnen we elkaar inspireren en bemoedigen!

Stuur je mij een foto van jouw drieluik? Dan zet ik het voor je op het blog.

 

Wil jij ook gaan herbergen?

Je kunt ieder moment beginnen en er net zo lang over doen als je wilt.

Klik hier en lees de eerste paar pagina’s met praktische informatie in het boek “De herberg”.

Lees hier alles over het boek “De herberg”.

2 reacties op “Herbergen tijdens lockdown – dag 38

 1. Debby

  Elfje:

  Feeststemming
  Rijk gevoel
  Tientallen lieve berichten
  Mooie cadeaus vol liefde
  Jarig

  Mijn brief van de liefde hardop voorlezen gaf me kippevel. Wat een mooie, ontroerende brief. Pas nu ik hem hardop aan mezelf voorlees, hoor ik wat ik heb geschreven en landt de betekenis dieper in mij.

 2. Mirjam v H

  Elfjes

  Gevoeliger?
  – doordat ik
  bewust ben van
  mijn angsten en ze
  benoem.

  Het Hart
  is (te)
  groot. Verdeel energie
  over alle zeven chakra’s
  Mirjam.

  Hart zacht, open mind,
  een groot hart mag ontspannen,
  laat los en vertrouw..
  Alles is zo goed, Mirjam
  Alles is al goed, Mirjam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *