Het nieuwe Online Cursusplatform van Shodo

 

Een nieuw begin vraagt om meer ruimte

Deze maand is het nieuwe cursusplatform in gebruik genomen en ben ik gestart met 3 online schrijfcursussen. Het is geweldig dat er nu al 178 deelnemers voor één of meerdere cursussen zich hebben ingeschreven.

En zoals al het begin, is het ook wennen. Over hoe je het platform gebruikt is daarom een kort filmpje gemaakt, dat je in een paar minuten alle stappen laat zien.

 

Enkele reacties:

Debbie schrijft op dag 7 van de cursus “De jongen, de mol, de vos en het paard”:

Ik geniet met volle teugen van deze cursus! Ik heb met mijn pen al wat interessante thema’s naar boven gehengeld waarvan ik me niet bewust was dat die zo in mij speelden. Dank daarvoor, Christine!

 

Maartje schrijft op dag 7 van de cursus “De jongen, de mol, de vos en het paard”:

Wat een cadeau is deze cursus toch! Ik verbaas me elke dag over de gekozen oefeningen, creativiteit en diepgang die je erin stopt, Christine. Het is elke dag een feest om het cadeautje open te maken. Net kerst. Dank je wel.

Je hebt een heel jaar toegang tot het cursusmateriaal, dus wanneer je graag deze cursus(sen) wil volgen, maar niet direct wilt of kunt beginnen, kun je nu wél profiteren van deze eenmalige aanbieding tot 12 april 2024. (klik op de afbeelding om het aanbod te bekijken)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *