Inpakken en versturen

Postkantoor aan huis

Harrie en ik hebben onze woonkamer deze week omgedoopt tot postkantoor. Dozen met boeken, enveloppen, tape, postzegels en natuurlijk mijn nieuwe boek ‘De herberg’ staan hoog opgestapeld. Afgelopen maandag zijn we met een overvolle auto naar het zakelijke postkantoor gereden waar we alles in een keer konden afgeven. En nu is het een kwestie van iedere dag met volle fietstassen naar het postkantoor. We doen beiden onze uiterste best om alle bestellingen, die vanaf nu binnenkomen dezelfde dag nog te posten.

 

Feestje

Het is een hele klus om alles op tijd de deur uit te krijgen, maar het is ook zo geweldig om te doen. Mijn boek gaat de wereld in en zal hopelijk velen inspireren. Zodra de rust een beetje terug is, ga ik mijn blog verder inrichten met aanvullende informatie over ‘De herberg’ en de twee workshops die nu gepland zijn.

10 reacties op “Inpakken en versturen

 1. Jeanny

  Hoi Christine,
  Mijn eerste reactie op jouw boek was: “O’h, wat een mooi, groot boek.” En terwijl ik het doorbladerde dacht ik: “Dien ik in het boek zélf te schrijven? Wat zonde!.” Toch ben ik er in beginnen te schrijven en het voelt goed…
  Warme groet van, Jeanny

 2. Christine de Vries Bericht auteur

  Dag Christine,
  Wat een prachtig boek ! Heel erg dank je wel !
  “Waar de behoeften van de wereld en jouw talenten elkaar kruisen, daar ligt jouw roeping” (Aristoteles)
  Wat een ‘ zegen’ .. dat jij je geroepen voelde, dank,
  Corrie

 3. Mettje

  hoi Christine,

  Gisteren lag het hier in Fryslân op de mat. Ik had niet verwacht dat het zo’n groot boek was :). Niet alles lijkt wat het is ;). Ik heb er al heerlijk in omgebladerd en verheug me op de retraitedagen met het boek.

  groet en succes nog met de verdere verzending!

  Mettje

  1. Christine de Vries Bericht auteur

   Ja, ik wilde graag RUIMTE bieden voor deze retraite en daar horen grote pagina’s en een soepele kaft bij 😉

 4. Mariska

  Wat een prachtig boek ‘De Herberg’, Christine!
  Gisteren ontvangen met de post… ik word er heel blij van. Dat wordt een mooi schrijfavontuur!

  Lieve groet,
  Mariska

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *