Annuleringsvoorwaarden

Bedenktijd
Na inschrijving zijn er zeven werkdagen bedenktijd waarin de inschrijving kosteloos ongedaan kan worden gemaakt door hiervan per email bericht te sturen aan Shodo, e-mailadres cdevries@shodo.nl
Na de zeven werkdagen bedenktijd gaat onderstaande annuleringsregeling in.

Annuleringsregeling

  1. Je kunt jouw deelname tot 21 dagen voor aanvang van de eerste bijeenkomst van de activiteit schriftelijk of per email annuleren. De administratiekosten van inschrijving en annulering bedragen 25 euro. Na jouw annulering krijg je het cursusgeld, verminderd met 25 euro administratiekosten, teruggestort. Indien jouw annulering binnen 21 dagen voor aanvang van de eerste bijeenkomst van de activiteit plaats vindt, is teruggave van cursusgeld niet meer mogelijk. Ook niet bij ziekte. In het algemeen kun je iemand anders jouw deelnemersplaats laten innemen. Wij willen dit wel graag van te voren met je overleggen. N.B. Indien op het moment van annulering van de inschrijving het cursusgeld nog niet betaald is, zijn de administratiekosten 25 euro ook verschuldigd.
  2. Indien de cursus/activiteit door de Shodo wordt geannuleerd, wordt het volledige cursusgeld z.s.m. en in elk geval binnen twee weken teruggestort op de rekening waarmee het cursusgeld is betaald.