Inspiratie Tiendaagse (kennismaken)

Mensen zijn als bloemen…

Uniek, kleurrijk, klein, groot, ingetogen, uitbundig en samen vormen ze een prachtig boeket.

Ik stel me voor dat we tijdens deze Inspiratie Tiendaagse een uniek boeket samenstellen van kleurrijke mensen, die allemaal van creativiteit, inspiratie, (zelf)expressie én schrijven houden. Het liefst zou ik aan het einde van de Tiendaagse alle deelnemers persoonlijk willen ontmoeten. Helaas zal dat niet lukken, maar we kunnen wel vooraf ruimte maken voor een korte kennismaking.

 

Oefening

Schrijf hieronder een korte (!) en spontane aanvulling op de volgende open zin:

Tijdens deze Inspiratie Tiendaagse hoop ik…

97 reacties op “Inspiratie Tiendaagse (kennismaken)

 1. Johanna

  Vandaag begin ik met de schrijf tiendaagse ik heb deze site net ontdekt. Wat een cadeautje om op deze manier geïnspireerd te worden om te gaan schrijven, dank je wel!

 2. Viviane

  Tijdens deze Inspiratie Tiendaagse hoop ik…

  mijn ontluikende creativiteit toe
  te laten en
  toe te
  voegen
  aan de
  ruiker met andere
  creatieve bloemen
  in Christine’s
  boeket

 3. Natascha Bruti

  Tijdens deze Inspiratie Tiendaagse hoop ik toch echt eens elke dag even stil te staan, te schrijven en mijn pet niet te dragen opdat ik deze er niet naar kan gooien.

 4. Jo

  Tijdens deze schrijftiendaagse hoop ik het gevoel van hoe lekker schrijven kan zijn weer terug te krijgen. Ik heb het lange tijd te weinig gedaan en hoop weer geinspireerd te raken.

 5. Thegirlwiththepearl

  Tijdens deze​ inspiratie tiendaagse hoop ik parels te vinden in mijn schrijfmomenten. Het juweel zal ik met veel liefde dragen in mijn hart… Achteraf.

 6. Adriana

  Tijdens deze Inspiratie Tiendaagse laat ik me graag voelen door wat ik zal lezen op het weblog om weer helemaal in mijn hart te zakken.

 7. Agnes vd Laan

  Ik heb er zo naar uitgekeken!! Ik hoop weer lekker in de flow van schrijven te komen en hoop dat mijn duim wat wil meewerken. Schrijven met een pen komt uit je ziel. Dat lukt mij niet met een computer!!

 8. Margriet Lenglet

  Tijdens deze inspiratie-tiendaagse hoop ik nieuwe wegen te bewandelen, obstakels te aanvaarden en te overwinnen en vooral heel erg te genieten van het pad.

 9. Nell

  Tijdens deze Inspiratie tiendaagse hoop ik weer een stukje van mezelf te vinden. Het stukje waar ik op dit moment zeer mee bezig ben, vooral in mijn gedachten.
  Op de manier van schrijven, ga ik naar mijn gevoel toe en hoop op heling.

 10. Elisabet

  Tijdens deze inspiratie tiendaagse hoop ik even los te kunnen komen van de dagelijkse dingen. Door tijd voor creativiteit vrij te maken. Met de nadruk op vrij. En op maken. 🙂

 11. Vanessa

  Tijdens deze inspiratie tiendaagse hoop ik weer in contact te komen met mijn creatieve ik die alweer te lang kans de zijlijn heeft staan toekijken hoe ik mezelf verlies in de waan van de dag.

 12. Jacqueline

  Tijdens deze 10 dagen hoop ik weer iets meer oefeningen te krijgen, en weer wat rust en stabiliteit in mijn leven te krijgen, groetjes Jacqueline

 13. Els

  Tijdens deze Inspiratie Tiendaagse hoop ik…
  rust in te bouwen zodat inspiratie weer gaat stromen en daarmee creativiteit

 14. Chelo

  Tijdens deze Inspiratie Tiendaagse hoop ik in een schrijf flow te komen waar ik mijn diepere ik ontmoet. Bedankt voor deze mooie gelegenheid.

 15. Linda Bertels

  Tijdens deze inspiratie tiendaagse hoop ik ademruimte te krijgen om mezelf te ontmoeten, met mezelf in voeling te komen, de weg naar binnen te gaan, mijn diepste wezen laten spreken door mijn pen! Een stimulans te krijgen om meer tot schrijven te komen, mijn nieuwsgierigheid is al geprikkeld, ik voel het “kriebelen” in mij !

 16. Lia

  Tijdens deze Inspiratie Tiendaagse, begint iedere dag weer met een glimlach. Vier juni word ik zeventig, dus heerlijk om tien dagen vooraf weer eens te schrijven vanuit een opdracht.
  Ik verheug me.
  Dank je Christine.

 17. Marian

  Weer tijd te kunnen maken voor het schrijven. Iets wat ik fijn vind en waar ik gewoon geen tijd voor maak de laatste tijd.

 18. marjolijn van der wal

  Tijdens deze inspiratie tiendaagse hoop ik zowel schrijvend als tekenend veel te ontdekken. Kijken met een open blik. bovendien is het fijn om net iets bewuster stil te staan bij deze speciale dagen in het jaar.

  marjolijn

 19. Trees

  Tijdens deze Inspiratie Tiendaagse hoop ik dankzij mijn creativiteit op papier weer balans in mijn leven te vinden

 20. Hanneke

  Tijdens deze Inspiratie Tiendaagse hoop ik iedere dag tijd voor mezelf vrij te maken, op te ademen en te genieten…

 21. Fanny slegers

  Tijdens deze 10 dagen schrijf opdrChten hoop ik uitgedaagd te worden. Inspiratie op te doen en dat mijn ( verloren..) creativiteit weer aangewakkerd kan worden.. laat maar komen de opdrachten..

 22. Sabine

  Christine wat n mooi aanbod van je… n Gratis cursus creatief schrijven ….n mooie aanvulling van de cursus in wonderen. Ondanks al mijn drukke bezigheden ga ik zeker deze 10dagen tijd hiervoor vrijmaken. n Kado aan mezelf. Dank je wel ! HARTEgroet van Sabine

 23. Janine

  Tijdens deze Inspiratie Tiendaagse hoop ik… mijn creatieve geest te voeden, los te komen van onzichtbare obstakels zodat ik alles durf te schrijven wat ik echt wil schrijven en ook hoop ik mijn dagboek-schrijfroutine een nieuwe boost te geven zodat ik weer net als voorheen dagelijks in mijn dagboek schrijf.

 24. José

  Tijdens deze Inspiratie Tiendaagse hoop ik… eindelijk de moed te vinden om het schrijven weer op te pakken. Het is toch steeds weer een confrontatie met mezelf!

 25. Fieke

  …..in mijn nieuwe atelier de rust en ruimte te vinden opnieuw te gaan schrijven ondanks de drukte van mensen om mij heen!

 26. Claire van Leeuwen - Voorburg

  gestimuleerd te worden en om inzicht en aandacht in mij opnieuw aan te wakkeren! Ik doe heel graag mee!
  Claire

 27. Apollonia

  een fundament te leggen: dagelijks de tijd nemen om te schrijven of op welke manier dan ook me creatief te uiten op of met papier

 28. Marjo vd Hoeff

  Weer heerlijk te kunnen dansen met de pen, het potlood of whatever… Als het woord van hart en geest maar blijft verassen.

 29. Ruudt

  Creativitijd te nemen, even vertragen en de meerstemmigheid in mezelf op te zoeken. Fantasie en verbeelding de ruimte te geven en contact te maken met wat echt van belang is.

 30. Marjo Klarenbeek

  Aangemoedigd te worden om te laten leiden door mijn pen.
  Buiten de paden te reden.
  Uit mijn comfortzone te stappen.
  Andere creatiever vormen te proberen.
  Ik zal een aantal dagen buiten in de natuur doorbrengen en daarmee nog meer rust vinden om mee te doen.

 31. Lidi

  Met het schrijven hoop ik weer meer in de stroom van schrijven, creëren en genieten te komen.
  En heerlijk om dit te kunnen delen met zo velen!!

 32. Leonie

  Tijdens deze 10 daagse hoop ik mijn ideeën meer vorm te kunnen geven door de inspiratie die vrij komt door het creatief bezig zijn

 33. Barbara

  Vooral plezier en inspiratie te beleven, maar ook een uitdaging met mezelf aan te gaan, nog nooit verhalen geschreven leuk om er op deze manier achter te komen hoe ik dat vind en wat het me brengt.

 34. Meta

  Dank je wel voor deze uitnodiging.
  Ik hoop hierdoor kracht, inspiratie en rust te krijgen om weer vanuit mijn hart te kunnen gaan schrijven! Ik heb er heel veel zin in.

 35. Yne

  Na een lange niet schrijven tijd hoop ik door deze tien dagen weer ritme en creativiteit te krijgen. Door schrijven is mijn leven elke dag een uitdaging en dat heb je nodig als de mobiliteit afneemt. Jouw teksten dagen de mens uit en maken iets los, dus …we gaan er weer voor.

 36. Ellen

  Wat een geweldig inspirerend aanbod.!
  Ik hoop na deze 10 dagen zo geiïnspireerd te zijn dat ik de pen niet meer loslaat en elke dag ochtendpagina’s blijf schrijven. Dit heb ik té lang uitgesteld. Ik ben er klaar voor.
  Dankjewel Christine

 37. Brecht

  Tijdens deze 10 dagen hoop ik op vernieuwde schrijfinspiratie en verheug ik me op de mooie opdrachten die jij zo goed kunt aandragen.

 38. Anne

  Tijdens deze Inspiratie Tiendaagse hoop ik aandachtige betrokkenheid en tijd aan mezelf te geven; elke dag even stil staan bij wat er vanbinnen leeft.

 39. Annette

  Tijdens deze inspiratietiwndaagse hoop ik mijzelf door speelse schrijfoefeningen het dagelijkse schrijven weer op te pakken, er van te genieten en mij er aan op te laden.

 40. Michèle

  zoals ik vroeger deed weer meer en meer te gaan schrijven. Als ontspanning, bezinning, om rustig van te worden en ook blij.
  En t gevoel dat er gelijkgestemden zijn die ook graag schrijven, geeft verbinding.

 41. Sari

  Tijdens deze inspiratie 10 daagse hoop ik dichter bij mijn hart te komen, deze te openen en vanuit mijn hart te gaan schrijven, trouw blijvend aan mezelf.

 42. Marianne

  Ik doe graag weer eens een keer mee Christine. Leuk je aanbod! Ik heb geleerd het leven zich te laten ontvouwen zoals het zich wil ontvouwen, dus hopen op …..probeer ik al lange tijd uit te schakelen. Wel ga ik tien dagen lang ruimte maken voor dit proces met mijzelf, schrijven te lang geleden. Kijken wat er ontstaat. Dank je wel.

 43. Ellen Haagen

  hoop ik… eindelijk weer tijd te vinden om 10 dagen achter elkaar te schrijven, knippen, plakken en kleuren en mezelf weer te vullen met inspiratie! Verheug me!

 44. Marijke K.P.

  Tijdens deze tien dagen hoop ik zoveel inspiratie te vinden om nog meer licht te kunnen verspreiden, in mezelf en naar anderen!

 45. Marjan

  Weer aangezet te worden tot leuke inspirerende schrijfopdrachten en na deze opdrachten hoop ik door te gaan met schrijven

 46. Marijke Kerkhoven-Postma

  Heerlijk, ik doe mee en laat me inspireren tien dagen lang!
  Ik zie er naar uit!
  Met hartelijke schrijfgroet,
  Marijke KP

 47. Annelies Middelkoop

  Tijdens deze Inspiratie Tiendaagse hoop ik rust en inspiratie te vinden om me opnieuw met creatief schrijven bezig te houden. En ook al ga ik een paar dagen eerder op vakantie, dat houdt me niet tegen om mee te doen.

  1. Marianne

   Zoekende naar mij zelf ,grijp ik de mogelijkheden aan, schrijven is een openbaring van mijn innerlijk zijn ♡♡♡♡♡♡

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *