Juli is de maand van ‘Omhelzen’

Omhelzen

We zijn stuk voor stuk engelen
met slechts één vleugel, en
we kunnen slechts vliegen
door elkaar te omhelzen.

– Luciano de Crescenzo

3 reacties op “Juli is de maand van ‘Omhelzen’

  1. Mettje

    Het kaartje ‘Omhelzen’ stond al een paar dagen te pronken in de kast. Aan het begin van de maand zet ik hem neer, a. om zelf van te genieten, b. om niet te vergeten hem te vesturen :). We – vriendlief en ik – hadden een kaartje naar iemand gestuurd en hij zei: “Ik wil ook wel eens een leuk kaartje ontvangen”. Ik had al in gedachten dat hij ‘Omhelzen’ zou krijgen, maar natuurlijk er toen wat meer haast bij gemaakt, zodat hij ook eens een leuk kaartje ontving :). En natuurlijk later ook een echte omhelzing.

  2. Jacqueline

    Mijn kaart heb ik deze keer weer afgegeven, afgelopen zaterdag vierden mijn ouders en ik ons 200 jarig jubileum met een groot feest voor ca 20 genodigden. Als bedankje heb ik een kaart gemaakt en die hebben we aan iedereen meegegeven. Daarin werden ze uiteraard bedankt voor het aanwezig zijn, maar we gaven ze ook 3 dingen mee, geluk, liefde en positiviteit. Een soort omhelzing, maar dan in de vorm van een kaart.

  3. henriette

    Deze kaart vond ik wat lastiger om te versturen, want het is best een intiem woord. Daarom heb ik hem met het gedichtje erop geschreven op het bureau van mijn man gelegd. We hebben het goed samen en kunnen samen vliegen. De tweede kaart stuurde ik naar een bevriend stel, ze lopen tegen wat lichamelijke ouderdomsklachten aan, het zijn lieverds, dat wilde ik ze even laten weten. De derde kaart stuurde ik naar mijn studievriendin, die vijf jaar geleden na 30 jaar weer in mijn leven verscheen. En wat hebben we een zielslijntje, dus ook bij haar schreef ik het mooie gedichtje erbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *