10 reacties op “Juni is de maand van ‘Verbondenheid’

 1. Mettje

  Mijn kaart van ‘Verbondenheid’ is naar een vriendin gegaan waar ik al heel lang mee bevriend ben. Ik koester deze vriendschap en volg momenteel met haar samen een boek/cursus en dat geeft nog meer verbondenheid :).

 2. Jacqueline

  Deze maand van verbondenheid heb ik geen kaarten verstuurd, maar kaartjes afgegeven. Ik heb nl een scootyreis gemaakt in Friesland afgelopen week en bij elk slaapadres heb ik een eigen gemaakt kaartje achtergelaten als bedankje en bij iedereen een persoonlijke noot erin geschreven. Dat dat leidt tot verbondenheid, blijkt wel uit de leuke reacties die ik er na kreeg. misschien ook een idee voor jullie als jullie op vakantie gaan…..?

 3. henriettte

  Wel herkenbaar dat het schrijven van de kaarten nu niet meer zo snel gaat. Merkte opeens dat de maand juni al op de helft is.
  Maar als ik eenmaal weet aan wie ik ze wil sturen dan gaat het snel. Deze keer naar mijn ‘oudste’ vriendin, dit jaar vieren we dat we 45 jaar als vriendin met elkaar verbonden zijn. En de andere kaarten gingen naar mijn zus en broer en schoonzus met wie ik verbonden ben door de familieband en de leuke dingen die we met elkaar doen, zoals pas nog twee weken met elkaar kamperen in Lage Vuursche.
  Wat bij mij ook speelt, is dat ik de kaarten steeds naar andere mensen wil sturen en als je er dan drie per maand stuurt, gaat dat best hard en is het soms even denken voor wie de kaart toepasselijk is. 😉

 4. Astrid

  Hi Anky,

  Wees ervan overtuigd, dit ‘projectje’ is meer dan de moeite waard! In de loop van de maand komt vanzelf iemand op voor wie de kaart bestemd is. Dan maak ik er een klein feestpakketje van door er een brief, een klein boekje, tekening of iets anders passend bij het thema en degene die het gaat ontvangen aan toe te voegen. En het wordt in grote blijdschap ontvangen. Dus dank voor je mooie idee en beeldhaiku’s.

  Blije groet,
  Astrid

 5. Anky

  Ohhhgh, ik heb jullie op het verkeerde been gezet. Wat vervelend. Mijn excuses hiervoor. De kaart Succes zit niet in het setje. De kaart voor juni is Verbondenheid. Wie het wil kan de kaart Succes via de mail van mij ontvangen als een klein gebaar. Als je mij even mailt mail ik je Succes terug.
  Graag aan ankyfloris@gmail.com

 6. aafke boer

  Ook ik had de kaart Succes niet in het pakketje.
  Ik heb inmiddels de kaart Succes, samen met een paar andere kaarten, bij Anky besteld.
  Maar toch jammer dat het kaarten pakketje niet klopt.

 7. Anneke S

  Ook ik heb de kaart succes niet.
  Bij mij komt er in de loop van de maand vanzelf iemand in mijn gedachten die ik deze kaart wil sturen.
  De ene keer sneller dan de andere. Ik wacht er gewoon op.
  Ik ben blij dat ik meedoe. Stuur zowiezo vaak kaartjes.
  Het idee dat veel mensen dezelfde kaart sturen, voelt voor mij als verbondenheid.
  Ik wacht even af wat we nu doen.

 8. Anky

  Hoe vergaat het jullie om je liefde in kaart te brengen?
  Ik moet eerlijk toegeven dat het sturen van kaarten me niet eens zo gemakkelijk afgaat als ik dacht. Ik verheugde me erop om mijn kaarten te sturen naar mijn vriendinnen en naar wie mijn hart uitgaat. Maar…. ik moet me er toe zetten merk ik. Hoe snel dit toch wegzakt….
  Ik heb altijd met zoveel plezier en gemak brieven geschreven en kaarten verstuurd, maar nu is een mailtje of een appje veel gemakkelijker verstuurd. Toch heb ik de intentie om mijn kaarten te schrijven en ze op te sturen. Ik hoop dat jullie met me meedoen. Ik wens miij en jullie veel succes.
  Liefs van Anky

 9. Yvonne

  Een mooie kaart. En ik wist gelijk naar wie ik die zou willen sturen.. maar helaas zit die niet in het pakketje kaarten.
  Heeft niet iedereen hetzelfde pakketje ?
  Hoef je niet te plastsen hoor.. maar ben wel benieuwd vorr het vervolg.
  H. Grt yvonne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *