Kaarten van één schrijfster

Verrassing

Toen ik met dit kaartenproject startte, hoopte ik dat mensen me een enkele kaart zouden sturen met daarop een tekst of beeld over hun persoonlijke relatie met hun dagboek. Waar ik nooit aan had gedacht was dat er inmiddels een hele groep deelnemers is, die me regelmatig een kaart stuurt met aanvullende informatie over wat hun dagboek voor hen betekent. Heel inspirerend vind ik dat!

Eén hele serie

Afgelopen week heb ik voor het eerst een hele serie ontvangen van een jonge schrijfster van 24 jaar. Ze stuurde me deze 6 kaarten, helemaal volgeschreven met tekst, over haar eigen dagboek en wat het schrijven voor haar betekent!

Hoewel ik nog niet klaar ben met het inscannen van alle kaarten, wil ik deze reeks als geheel met je delen.

Misschien brengt het je op een idee 😉

 

Welke vraag wil jij andere dagboekschrijvers stellen?

Je kunt onder dit bericht al je vragen posten die je andere dagboekschrijvers zou willen stellen. Ik heb er al een paar verzameld, maar dat lijstje is slechts een begin.

 

Klik op de afbeelding om de kaart op ware grootte te kunnen lezen.
Hierna kun je met de muis via een pijltje naar de volgende of vorige afbeelding klikken.

 

Doe jij ook mee?

Je kunt de kaarten hier gratis bestellen en klik hier om alles over het project te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *