Kaartenproject (juni 2018)

Doorstart van het kaartenproject

Nadat ik Harrie, die van Alkmaar naar Rome en Assisi had gefietst, in het prachtige Italie had opgehaald, lag er een enorme stapel met kaarten. Ik heb ze allemaal direct gelezen en er zo van genoten. Heel veel dank voor het toesturen. Alleen het scannen van alle kaarten en het op de website plaatsen heeft (te) lang op zich laten wachten.

Juni 2018

Ik heb alle kaarten die ik in de maand juni heb ontvangen in deze verzameling opgenomen. Ik ga nu opnieuw bekijken wat een goede frequentie is om de steeds groter wordende kaartenverzameling op het blog te plaatsen. Ondertussen ga ik verder met het scannen van alle kaarten die ik in juli heb ontvangen.

Klik op de afbeelding om de kaart op ware grootte te kunnen lezen.
Hierna kun je met de muis via een pijltje naar de volgende of vorige afbeelding klikken.

 

Doe jij ook mee?

Je kunt de kaarten hier gratis bestellen.

Klik hier om alles over het project te lezen.

Kies hier een vraag en schrijf jouw antwoord op een kaart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *