Luisteren naar je pen© – landelijke introductieworkshop

Zaterdag, 14 september 2019

Kom en ervaar het effect van de inspirerende schrijfmethode van Shodo. Door korte speelse schrijfoefeningen leer je luisteren naar je pen en waarnemen met de ogen van je hart. Ervaring met (dagboek)schrijven is niet nodig. Vooraf reserveren is wél noodzakelijk!

Deze landelijke introductieworkshop wordt op verschillende locaties in Nederland aangeboden, duurt 2 uur en kost € 15 per persoon. Aan het einde van de workshop ontvangt iedere deelnemer een waardebon ter waarde van € 15 voor de basiscursus “Luisteren naar je pen”©

Dit is de kans om zelf ervaring op te doen met deze manier van creatief dagboekschrijven.
Eén ding is zeker: de workshop zal je inspireren én verrassen!

 

Hier kun je de introductieworkshop volgen…

Dit is nog maar het begin, want deze lijst wordt de komende weken verder aangevuld.

  1. Arnhem bij Esther Berends van 14–16 uur, www.kijkpost.nl
  2. Brede met Monique Smit van 10-12 uur, www.yogasterrebos.nl
  3. Doesburg met Bianka Hazenbrink van 13:30-15:30 uur, www.biankahazenbrink.nl
  4. Hilversum met Corrie Gramser van 14-16 uur, www.zinexprez.nl
  5. Velp, met Saskia Verhoef, 10-12 uur, www.hartschrift.nl

 

Wil je hierna verder?

De basiscursus “Luisteren naar je pen”© bestaat uit zes dagdelen. De cursus wordt in verschillende vormen aangeboden, zoals in zes lessen, in drie dagen of een lang weekend. Ga voor meer informatie naar de betreffende cursusleider bij wie je de cursus wilt volgen.

Alleen nadat je de basiscursus hebt gevolgd kun je je inschrijven voor de gecertificeerde training “Luisteren naar je pen”©. De eerstvolgende training zal eind 2020 worden gegeven. Heb je belangstelling voor de gecertificeerde training, stuur me dan een bericht via de site. Ik zal je direct informeren zodra de nieuwe data van de eerstvolgende training bekend zijn.