Luisteren naar je pen©, na bijna 30 jaar nog steeds enthousiast…

Wie had dit gedacht?

Met deze basiscursus is mijn professionele schrijfpad begonnen. Het is haast niet voor te stellen, maar de allereerste keer dat ik deze cursus gaf is nu bijna 30(!) jaar geleden…

Ik gaf deze cursus toen puur vanuit enthousiasme voor het creatief dagboekschrijven. De mooie oefeningen, het spelen met taal en veranderend perspectief, de verrassingen en inzichten die het schrijven me gaf.. .eigenlijk is er in deze afgelopen 29 jaar niets veranderd;-). Ik vind het nog steeds een feest om de basiscursus te mogen geven en mensen op hun schrijfpad uit te nodigen, te begeleiden en hen te inspireren.

Als je graag eens op een andere manier wilt leren schrijven of voor jezelf wilt ontdekken of dit ook voor jou zo fijn is om te doen, kom dan naar de basiscursus. Ik bied hem dit jaar nog één keer aan via zoom, zodat je zonder fysiek te hoeven reizen je helemaal kunt richten op jouw innerlijk landschap waar je met pen, dagboek woord en beeld doorheen trekt en gaandeweg jezelf en de wereld met nieuwe ogen gaat bekijken.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Lees hier alles over de basiscursus via zoom,
die start op 3 november 2022

Liever bij jou in de buurt?

Kijk dan eens hier bij de mij gecertificeerde cursusleiders die deze basiscursus ook aanbieden.

 

Wil jij deze basiscursus ook leren geven?

Dat kan nadat je eerst de basiscursus hebt gevolgd en daarna de gecertificeerde training “Luisteren naar je pen”©. Dit jaar start de training op 15 december in Alkmaar.

Lees hier alles over de gecertificeerde training 2022-2023

In 2023 zal er geen gecertificeerde training starten, omdat ik volgend jaar meer tijd en ruimte wil scheppen voor een groot schrijfproject.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *