Merry Christmas, Happy New Year

Ik wens voor jou ook in het komende jaar
prachtige, creatieve en inspirerende schrijfmomenten toe,
die je verrijken met plezier, nieuwe inzichten en
grote dankbaarheid voor al het moois dat er nu al is.

Warme schrijfgroet, Christine

Een reactie op “Merry Christmas, Happy New Year

 1. Marian

  Beste Christine,
  Heel hartelijk bedankt voor het gezamenlijke schrijven in het afgelopen jaar.
  Einde 2020 ben ik aangeschoven aan de schrijftafel. Samen met andere mensen die kanker hebben of hebben gehad. Het was voor de eerste maal dat ik openstond om deze levenservaring te delen in een groep. Het werd een heel goede ervaring. Het schrijven/de woorden laten komen, het delen in de kleine kamertjes. Er was veiligheid, zelfstandigheid en betrokkenheid.
  Tijdens de vastentijd het dagelijkse schrijven vanuit Stilte. ‘God’ is een beladen woord voor mij. Met Stilte kan ik mij verbinden. Er ontstond meer geestelijke en emotionele ruimte om hier vanuit naar ‘God’ te kijken en mij los te maken van mijn belevingen in mijn kindertijd. Een heel mooie reis die gaande blijft.
  En in de afgelopen zomer op reis gegaan met Santiago. Deze laatste reis is mij dichtbij.

  Ruimte en Openheid. Dit zijn woorden die komen als ik denk aan de manier waarop jij het schrijven aanbiedt, begeleidt en
  kadert. Het zelf schrijven thuis – op mijn stiltekamer – in verbinding met allen die ook deze reizen gaan en onze ontmoetingen via Zoom.

  Ik geniet steeds weer hoe je schrijft over je eigen processen, over het vertrouwen in datgene wat er in je ontstaat. En de vreugde die het schenkt als je daadwerkelijk gaat doen en delen. Binnen alles wat er ook is. Met respect voor wat je vertelt.
  Voor 2022 stuur ik je een beeld in woorden:

  Stilte
  Zoals vóór de schepping van de aarde

  Mist glijdt over de rivier
  En raakt verstrikt in de struiken van de oever

  Een dauwdruppel trilt op een tak
  Een knop springt open
  Een jong vogeltje komt terug op het nest

  Stilte
  Zoals vóór het eerste woord

  Kerkklokken likken hun lippen

  Ronalds Briedis
  Letland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *