4 reacties op “Oktober is de maand van ‘Geliefd’

 1. Jacqueline

  Het klinkt vreemd, maar ik heb mezelf een kaartje gestuurd, ik ben a blij met mezelf, maar dat was niet de echte reden. Ik heb vorige week in het ziekenhuis gelegen voor een operatie en ik vond het leuk om een kaartje in de bus te krijgen, waarin ik mezelf prees en moed in sprak en geloof me of niet, het heeft geholpen.

  1. Henriette

   Wat een mooi gebaar naar jezelf Jacqueline. En wat een fijn gevoel om je je geliefd te voelen door jezelf en jezelf zo te kunnen motiveren.
   Beterschap en een snel herstel gewenst! Liefs en groetjes: Henriette

 2. Henriette

  Op de valreep nog kaarten gestuurd naar drie mensen die me door hun woorden en kaartjes laten weten dat ik door hen geliefd word. Twee van hen hadden zulke lieve woorden voor ons op ons 40-jarig huwelijksfeest. Ik heb ze bedankt dat ze me dit gevoel laten ervaren. In die zin had ik deze kaart naar veel mensen om me heen kunnen sturen, want ik voel dit net zoals jij Nienke, de rijkdom van al die lieve mensen om me heen.
  Zeker nu een hele goede vriend van ons een uiterst slechte diagnose heeft gekregen, voelt deze liefdevolle verbinding tussen mensen als de essentie van het leven. Ik stuur mijn liefde nu extra naar hem en zijn vrouw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *