Eénmalig aanbod: ONLINE basiscursus start op 28 juni

Eénmalig aanbod!

De basiscursus “Luisteren naar je pen©” wordt gewoonlijk alleen nog door gecertificeerde cursusleiders gegeven. Ik geef deze cursus slechts één keer ONLINE, omdat ik graag wil onderzoeken of het mogelijk is om de gecertificeerde training ook online te gaan geven.

“Luisteren naar je pen©” heb ik voor het eerst in 1993 gegeven en het is en blijft me zeer dierbaar. Wie had ooit kunnen denken dat ik daarna 9 boeken zou schrijven. Op deze stevige basis staan al mijn workshops, cursussen, trainingen en retraites.

Ik kan daarom alleen maar zeggen: als het tot je hart spreekt…KOM!

Klik en lees hier alles over deze ONLINE basiscursus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *