Op de foto

Dinsdag, 27 november 2012

Op de foto

Drie vrouwen sterk om een paar mooie foto's te maken voor bij het geschreven portret. Ik zag er vreselijk tegen op, maar wilde het niet afzeggen. En wat ben ik blij, want het was een geweldige ervaring. Al deze vrouwen waren deskundig, warm, betrokken en hebben zich ingezet om een paar mooie foto's te maken. Ik heb me in tijden niet zo goed gevoeld en ben heel blij met het resultaat. Vooral die foto samen met Grino is prachtig geworden. Ik hoop dat ze die uit zullen kiezen.

Tip: Nu ik zelf zoveel papieren post ontvang sluit het nieuwe Flow Winterboek hier prima op aan. Er is veel aandacht voor het schrijven van kaarten en brieven. Ik ben het helemaal met Flow eens: hoe heerlijk snel en gemakkelijk digitale communicatie ook is, er gaat echt heel weinig boven een echte kaart of brief op de deurmat! 

2 reacties op “Op de foto

 1. goudsbloem

  Dag Chrisitine,
  Even een reactie op jouw weblog ipv een kaartje;
  We naderen 5 december de datum dat jouw bestralingen beginnen, als ik het goed gelezen heb.
  Ik wens je heel veel sterkte en vertrouwen toe op deze weg naar genezing.
  En heel veel vreugde/steun met en van Grino in de aankomende periode.
  Ik hoop dat iemand deze berichtjes voor jou uit print zodat je niet zo lang op de PC hoeft.
  Nogmaals alle goeds, een lichte en warme groet Goudsbloem

 2. Lenny

  Wat fijn Christine, dat je samen met de Flow-medewerkers een mooie dag hebt gehad. Ik ben heel benieuwd naar het artikel en vooral natuurlijk naar de foto die ze gekozen hebben. Ik hou de Flow in de gaten!

  lieve groet, Lenny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *