Overnachten in Alkmaar

Voor wie lang moet reizen en uitgerust aan de dag wil beginnen zijn er vele mogelijkheden in de stad Alkmaar.

Lijst met B&B

Lijst met hotels

 

Hoe was jouw ervaring?

Was je blij met jouw hotel, hostel of B&B? Zou je er nog een keer naar toe gaan of juist niet?

Ik heb hierboven een lijst met mogelijkheden, maar dat is alleen een opsomming en vertelt lang niet alles. Ik hoop dat jij jouw ervaringen hier met andere cursisten wilt delen. Wil je er ook een link van het hotel, hostel of B&B  bijplaatsen? Dan kan men het gemakkelijk vinden. Dank je wel!

8 reacties op “Overnachten in Alkmaar

 1. Els

  Ik ben lid van het Nivon en logeerde tijdens de cursusdagen van ‘Heel je leven’ in Het Zeehuis, in Bergen aan Zee.., slechts 20 auto minuten rijden. Eenvoudige huiselijke setting, waarbij je een eigen ontbijtje en avondeten kunt maken. Zelf je bedje opmaakt en het strand op een steenworp afstand hebt. Voor mij een prima plek, even uit de stad in de natuur, tijdens de intense cursusdagen.

 2. Christine de Vries Bericht auteur

  Dit is de website van de prachtige B&B “De Witte Brug” in Stompetoren waar ik overnacht tijdens de cursus ‘Heel je leven’. Echt een aanrader, supervriendelijke ontvangst, veel privacy, rust, ruimte, jacuzzi!! Ze vonden het erg leuk als ze een verwijzing zouden krijgen op jouw website.

  Hartelijke groet, Debby

 3. Hanny Kuijer

  Ik logeerde in Wolf Hotel Kitchen en Bar. Een hotel met zeer vriendelijk personeel en heerlijk ontbijt! Het ligt midden in het centrum wat heel handig is. Op een paar minuten lopen van de schrijflocatie aan de Fnidsen. Ik had een kamer aan de voorkant en daar had ik wel heel veel last van het uitgaansleven buiten op straat, ondanks de oordopjes die klaar lagen. Maar als je een kamer aan de achterkant neemt, heb je daar helemaal geen last van hoorde ik. Dus ik ga zeker terug en vraag dan een kamer aan de achterkant. De bedden zijn trouwens heerlijk!

  1. Mirjam

   Een klein cadeautjes voor jezelf is een overnachting boeken in http://www.bbvanrenee.nl. Een studio gelegen aan het Fnidsen in de oude binnenstad van Alkmaar. Een heerlijk bed, grote woon/eetkamer met eigen keuken en douche en een heerlijk ontbijt. De gast vrouw is vriendelijk en denkt met je mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *