Presentatie van de troostmuur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

die in de de afgelopen 2 maanden is gegroeid tot iets uitzonderlijks. Ik ben begonnen op de zijkant van de koelkast zonder te weten dat het zo zou groeien tot een hele muur in de woonkamer. Meer nog dan het aantal kaarten voel ik de liefde waarmee iedereen een kaart heeft uitgezocht, een brief heeft geschreven of een mooie tekst heeft gevonden. Ik voel me gedragen door zoveel lieve mensen om me heen en kan alleen maar – uit het diepste van mijn hart zeggen – dank je wel! Mede door jou, door jullie voel ik me gesterkt, optimistisch en vol goede moed om de weg naar herstel en genezing te gaan en mijn ervaringen te delen.

 

 

 

Deze presentatie is door Peter van Deutekom gemaakt: heel veel dank!

22 reacties op “Presentatie van de troostmuur

 1. Marielle

  Kieve christine,

  Ik wist niet van je indringende proces … zit hier diep geroerd naar je prachtige troostmuur te kijken en op me in te laten werken. Ik heb je nog gesproken op de levenskunstbeurs in Driebergen … en zie nu dit. Heel veel sterkte voor jou … en heel veel energie en healing toegewenst.
  Ik neem je mee in hart en gebed en wens je veel zachte knuffels toe!

 2. Henriëtte maas

  Lieve Christine

  ‘Toevallig’ dacht ik gisteren aan je en nu lees ik de schrijfwijzer. Wat fijn dat je weer in stijgende lijn bent! En wat een prachtige muur, uit ervaring weet ik hoe fijn het is om die steun van de mensen om je heen te voelen. Dan pas besef je ten diepste dat we mens voor andere mensen zijn en dat we gedragen worden door de ander.
  Ik vind je nieuwe koppie erg leuk! En wat een schatje Grino. Pluk de dag, maar ik denk dat je dat nu nog meer doet! Hoop je gauw weer ergens tegen te komen.

  Liefs en groetjes: Henriëtte

 3. Chelo

  Prachtige presentatie, indrukwekend is het. Fijn dat je zo veel steun krijgt daar krijg je veel kracht van. Wat fijn dat je het wilt delen. Ik ben er telkens stil van. Nog het aller beste voor 2013.

 4. goudsbloem

  Dag Christine,
  Geweldig mooi deze presentatie en wat fijn dat je dit op deze manier met ons kan delen.
  En het laat zien waar wij mensen toe in staat zijn, zo waardevol.
  Een mooie jaarwisseling en een heel liefdevol 2013.
  Goudsbloem

 5. Anneke Stokman

  Lieve Christine wat een geweldige troostmuur en dat wij er van mogen mee genieten is zo mooi.
  Zoals je weet zijn ook wij thuis een troostmuur
  begonnen omdat ik dat bij jouw zegeningen gelezen heb.En het geeft echt troost en bemoediging.
  Bedankt dat wij jouw ervaringen mogen meebeleven,
  het voelt als een medepelgrim op ons pad.

 6. Angèle Willems

  Lieve Christine
  Met diep respect en grote bewondering lees ik regelmatig de berichten op jouw weblog. De troostmuur maakt me stil. Prachtig. Wat fijn dat ik er op deze manier ook van mag genieten. Dankjewel voor je openheid. Ik wens jou en Harry nog veel sterkte en heel veel geluk in het nieuwe jaar 2013. Knuffel………..Angèle

 7. Marjo

  Lieve Christine, wat ziet het er waanzinnig mooi uit. Wat fijn dat het je steunt. Ik wens je een prachtig 2013.waarin herstel centraal staat! Liefs Marjo

 8. trudy

  wat is dit prachtig, Christine! Ik wens je een gezegende tijd! ik wens je een heleboel Geloof, Hoop en Liefde! en wat fijn dat ik nu ook je hondje heb gezien [op de foto’s]. ik ervaar mijn hondje, een asielhondje uit spanje, als een grote Bron van Vreugde. ik zie dit bij jou ook, geweldig! veel liefs, Trudy

 9. Mar

  Hoi Christine..

  Ik vind je troostmuur super geweldig!!!!
  Het past erg goed bij jou in de woonkamer met heel veel roods! Hopelijk heb je een fijne kerstdagen gehad?? geniet van alles, vooral met je Harrie en Grino !!!!

 10. Mien van Bekkum

  Lieverd, wat een prachtige weergave van je troostmuur. Ik had je muur al vele malen mogen zien, maar was opnieuw diep ontroerd over zoveel liefde en support dat daar vanaf straalt voor jou.
  Wat heerlijk dat je nu zo’n schitterende herinnering hebt aan deze bijzondere beleving.Mien

 11. Marian van Ruitenbeek

  Lieve Christine, indrukwekkend, ontroerend, en geweldig. zoveel mensen die meeleven, en het schijnbaar ondraaglijke draaglijk maken. ik wens jullie wederom veel licht, gezondheid, kracht, liefde, troost en gezegende kerstdagen.

 12. Elly Kreuk

  Wat prachtig gemaakt die “troostmuur” echt geweldig mooi.Dat moet je wel goed doen dat er zoveel lieve mensen om je geven!Ook ik wens jou nog fijne kerstdagen toe en zeker een goed en gezond 2013!

 13. je vader

  Dag lief kind van me.
  Wat een geweldig kado op deze Eerste Kerstdag en wat prachtig gemaakt. Super. wij hebben deze troostmuur zien groeien tot iets uitzonderlijks: zo veel lieve mensen die om je geven en dat laten zien: dat moet jullie een geweldig goed en blij gevoel geven.
  Fijne Kerstdagen samen en vooral een voorspoedig 2013.

 14. anna heddes

  lieve christine, Wat een prachtige presentatie van prachtige beelden van troost. het ontroert mij te zien hou jij gedragen wordt!!
  Ik ben blij dat ik jou en harry ken….en hoop jullie nog vaak in mijn leven te ontmoeten.
  Fijne kerst en een bijzonder gezonde nieuwe tijd voor jullie allebei. (+GRINO laat hij ook lang en gezond deel uitmaken van jullie gezinsleven….)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *