Reactie na Scriptio Divina

Dag Christine,

Ik reageer even persoonlijk op je vraag. Voor mij is het een uiterst vruchtbare ochtend geweest, er is een deur in mij opengegaan die al even op een kier stond. Ik had het gevoel dat ik geblokkeerd was, er stroomde niet veel meer wat betreft creativiteit.

Tegelijkertijd had ik afgelopen week een darmonderzoek, omdat ik klachten had. Gelukkig is alles goed, het lijkt wel of er van alles tegelijk loskomt nu. Dit is precies wat ik nodig heb in mijn proces. Ik ben erg bezig met het thema onvrede, aanvankelijk dacht ik dat het nogal meeviel in mijn leven, maar dat viel behoorlijk tegen.
Ik kon het meteen toepassen!

Wat Scriptio Divina betreft: Vanuit de veiligheid van mijn eigen huis dit thema onderzoeken, teksten aan elkaar voorlezen en in volle concentratie allemaal met hetzelfde onderwerp bezig zijn: voor mij is het een ideale manier van samen en toch ieder voor zich. Ik ben heel blij met dit aanbod en ga er zeker de komende tijd mee door.

Lieve groet,
Marian

Lees meer hier meer over Scriptio Divina – iedere woensdag 9:30-12 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *