Retraitedag: Schrijvend in gebed met Liefde

Stille tijd

Tijdens de retraitedag wil ik je graag nieuwe schrijfoefeningen aanreiken, die je kunt gebruiken in jouw eigen stille tijd met de Liefde zelf. De cursus (en ook de bijbel) is een boek vol woorden en soms kan het lastig zijn om je er in de diepte mee te verbinden. Door op creatieve en speelse manieren te schrijven, vind je een pad dat naar de binnenkant van de Liefde verwijst. Hier ervaar je de verbondenheid waar we allemaal naar verlangen. Hier beleef je de open ruimte, die vergeving schenkt. Hier groeit jouw vertrouwen in de Liefde.

Je hoeft overigens niet bekend te zijn met Een cursus in wonderen om deel te nemen. Alles wat je op deze dag leert, kan je direct toepassen binnen je eigen traditie en op jouw spirituele pad.

Locatie

De retraitedag wordt gehouden op mijn favoriete en sfeervolle intieme plek in Alkmaar, de Remonstrantse Kerk in de oude binnenstad op zaterdag, 6 november 2021 van 10:30 tot 16:30 uur. Aankomst is vanaf 10 uur en we hebben tussen de middag een uur lunchpauze.

Kosten

De kosten voor deze dag zijn € 65, inclusief 21% btw, koffie/thee. (voor de lunch dien je zelf te zorgen)

Coronaregels

Shodo is geen school of kerk, daarom wordt de retraitedag niet gezien als scholing of kerkdienst, maar als als een ‘evenement’ en daarvoor heb je de QR code nodig. Om deel te kunnen nemen aan deze retraitedag moet ik je daarom om een QR code , Vaccinatiebewijs of Negatief Testbewijs vragen.

Annuleringsvoorwaarden – ongeacht de reden

Na inschrijving stuur ik je op 25 oktober 2021 de factuur (wil je wachten met betalen tot je die hebt ontvangen?). TOT die tijd kun je kosteloos annuleren. Daarna wordt er € 15 annuleringskosten gerekend.

Klik hier om in te schrijven.

De volgende drie retraitedagen zijn voorlopig uitgesteld
  • 18 december 2021
  • 29 januari 2022
  • 12 maart 2022

2 reacties op “Retraitedag: Schrijvend in gebed met Liefde

  1. gerda scholts

    Wat een prachtige, verstilde dag. Waarin ik mezelf weer ingebed kon voelen in het grotere geheel en diep in contact kon zijn met mijn Zelf.
    De liefdevolle, kundige en lichte begeleiding van Christine maakt dit mogelijk. Gecombineerd met de mooie locatie. Een geschenk aan mezelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *