Retraitedag: Schrijvend in gebed met Liefde

Stille tijd

Tijdens de retraitedag wil ik je graag nieuwe schrijfoefeningen aanreiken, die je kunt gebruiken in jouw eigen stille tijd met de Liefde zelf. De cursus (en ook de bijbel) is een boek vol woorden en soms kan het lastig zijn om je er in de diepte mee te verbinden. Door op creatieve en speelse manieren te schrijven, vind je een pad dat naar de binnenkant van de Liefde verwijst. Hier ervaar je de verbondenheid waar we allemaal naar verlangen. Hier beleef je de open ruimte, die vergeving schenkt. Hier groeit jouw vertrouwen in de Liefde.

Je hoeft overigens niet bekend te zijn met Een cursus in wonderen om deel te nemen. Alles wat je op deze dag leert, kan je direct toepassen binnen je eigen traditie en op jouw spirituele pad.

Locatie

De retraitedag wordt gehouden op mijn favoriete en sfeervolle intieme plek in Alkmaar, de Remonstrantse Kerk in de oude binnenstad op zaterdag, 6 november 2021 van 10:30 tot 16:30 uur. Aankomst is vanaf 10 uur en we hebben tussen de middag een uur lunchpauze.

Kosten

De kosten voor deze dag zijn € 65, inclusief 21% btw, koffie/thee. (voor de lunch dien je zelf te zorgen)

Annuleringsvoorwaarden – ongeacht de reden

Na inschrijving stuur ik je op 25 oktober 2021 de factuur (wil je wachten met betalen tot je die hebt ontvangen?). TOT die tijd kun je kosteloos annuleren. Daarna wordt er € 15 annuleringskosten gerekend.

Klik hier om in te schrijven.

Volgende retraitedagen

Deze retraitedag maakt deel uit van een reeks van vier dagen – eens in de 6 weken. Alle dagen kun je overigens ook los van elkaar volgen.

De inhoud van de volgende retraitedagen is nog niet bekend, maar ligt in de lijn van deze eerste retraitedag met de zelfde dag, tijden, prijs en locatie.

  • 18 december 2021
  • 29 januari 2022
  • 12 maart 2022

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *