Ruim 28 jaar geleden…

 

In 1993 is het allemaal begonnen met de ontwikkeling en het aanbieden van de basiscursus in creatief dagboekschrijven, die later de naam Luisteren naar je pen© kreeg. Met deze eerste schrijfcursus is ook mijn loopbaan als zelfstandige ondernemer, trainer, professionele begeleider, schrijver, coach, cursusmateriaal-maker, inspirator, spirituele begeleider en supervisor van start gegaan, alleen wist ik dat in 1993 nog niet.

Let op!

Wanneer je hier mee begint, kun je onmogelijk voorspellen waar het je zal brengen. De vorm is voor iedereen anders, maar in essentie is het altijd: heel dicht bij je zelf!!

Aanbod najaar 2021

Je kunt op 11 september 2021 bij verschillende cursusleiders in het land de introductieworkshop van Luisteren naar je pen© volgen. Lees meer via deze link.

 

Smaakt het naar meer?
Dan zijn er vele mogelijkheden om dit najaar de basiscursus te volgen. Lees meer via deze link.
Ik geef de basiscursus nog één keer online – beginnende op 28 oktober 2021

 

En als je daarna jouw schrijfpassie met anderen wilt delen en deze basiscursus op een professionele manier en met veel plezier wilt doorgeven, kun jij je aanmelden voor de gecertificeerde training. Die start eens per jaar in december.

Dit jaar is uniek, want je kunt kiezen of je de training online wilt volgen of op locatie in Alkmaar. Lees meer via deze link

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *