Ruimte scheppen voor een nieuw begin

Op Aswoensdag start (2 maart 2022) de veertigdagentijd, ook wel vastentijd genoemd. Deze tijd staat geheel in het teken van innerlijk ruimte scheppen om het nieuwe begin, het nieuwe leven te kunnen toelaten. Vasten is een oefening in “nee” zeggen tegen onmiddellijke bevrediging en “ja” zeggen tegen wat wezenlijk is. Door bijvoorbeeld minder te eten, snoepen, alcohol te drinken, tv te kijken of afspraken te maken, ondersteunen we het innerlijke proces van het vasten: we laten het oude los waardoor we ruimte creëren voor het nieuwe.

Dit werkboek biedt houvast, omdat je hier dagelijks terugkeert om al mediterend en schrijvend te ontdekken wat vasten met je doet, om op adem te komen, terug te kijken en te dromen over de toekomst. Voor iedere dag zijn er oefeningen, citaten, inspirerende uitspraken en Bijbelteksten opgenomen. Bij de wekelijkse reflectie hoort het inkleuren van een mandala, een eeuwenoud symbool voor heelheid, eenheid.

Werkboek creatief schrijven en een persoonlijke vorm van vasten in de veertigdagentijd is alleen als e-boek verkrijgbaar.

Christine de Vries
Mandala’s: Eveline Bekkering
144 pagina’s

Klik op het boek om het exemplaar te bestellen bij Boekenroute. De werkwijze van beide edities is gelijk, maar alle inspiratiepagina’s zijn uniek.

Dit E-boek is tijdelijk NIET verkrijgbaar.

 

Ruimte scheppen voor een nieuw begin 2009 Ruimte scheppen voor een nieuw begin 2010

 

 

 

 

 

 

Prijs: € 7,50
Na betaling kun je een PDF downloaden en uitprinten voor eigen gebruik.